Social Media trainingen

Volg Social Media trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot onze Social Media trainingen.

.NET Core Essentials

Deze training is een vervolg op de Object Oriented Programming using C# training en behandelt een aantal .NET Core technieken die vaak voorkomen in ontwikkeltrajecten.…

Bekijk training

Of u nu werkzaam bent in een grote landelijke organisatie of juist in een regionaal MKB-bedrijf, of u nu werkzaam bent als Online Marketeer of Communicatie medewerker. In alle gevallen biedt de Social Media Management training een leidraad om Social Media verder te professionaliseren voor uw organisatie. Maar ook als ZZP’er kunt u deelnemen aan deze opleiding, hetzij voor uw eigen bedrijf of voor uw opdrachtgevers.

 

Deze training biedt u enerzijds de mogelijkheid om voor uw organisatie een Sociale Media strategie op te stellen of een bestaande strategie te toetsen op rendement en actualiteit. Anderzijds leert u ook de praktische tips en ontvangt u direct toepasbare kennis over de meest voorname Social Media kanalen.

 

Ook voor andere praktische Social Media trainingen en maatwerktrajecten kunt u bij Tailor iT Training terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden voor, op uw organisatie afgestemde, maatwerktrajecten op het gebied van Social Media trainingen. Onze Social Media trainingen kenmerken zich door het laagdrempelige en interactieve karakter.