Certified Fraud Examiner (CFE)

Logo TailorIT RGB

Certified Fraud Examiner (CFE)

 4.280,00

Certified Fraud Examiner (CFE)

Tijdens deze 5 daagse training wordt u opgeleid tot Certified Fraud Examiner (CFE). Het CFE certificaat wordt door tal van vooraanstaande organisaties over de hele wereld gevraagd/geëist. Volgens de beloningsgids voor anti-fraude professionals van 2015/2016 verdienen Certified Fraud Examiners (CFE's) 23% meer dan hun niet-gecertificeerde collega's.

In de praktijk blijt dat sanctionerende instranties minder streng optreden wanneer u als organisatie kunt aantonen dat u serieuze aandacht besteedt aan het voorkomen van fraude. Het hebben van Certified Fraude Examiners (CFE's) in de organisatie is onder andere een bewijs van deze serieuze aandacht.

Doel

Het doel van deze training is dat u het Certified Fraud Examiner (CFE) examen behaald.

Doelgroep

Deze 5 daagse training is bedoeld voor tal van personen binnen het brede terrein van fraudebestrijding. We denken dan onder andere aan medewerk(st)ers met een fraudeonderzoekstaak zoals fraude managers, fraude specialisten en fraude analisten. Daarnaast denken wij aan audit- of compliance functionarissen, controllers, in- en externe accountants, internal auditors, hoofden administratie, insurance managers, risk managers, belastingadviseurs en (forensisch) accountants.

Voorkennis

Om deel te nemen aan deze training dient u een HBO of vergelijkbaar opleidingsniveau, minimaal 2 jaar professionele ervaring die direct of indirect te maken heeft met financiën en minimaal 50 kwalificatiepunten te hebben.

Vorm

Klasssikaal en Maatwerk

Inhoud

Tijdens deze training zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

 • Financial Transactions & Fraud Schemes
 • Law
 • Investigation
 • Fraud Prevention & Deterrence
 • Vervolgopleidingen

  Bijzonderheden

  De prijs van de training is inclusief een gratis associate lidmaatschap van ACFE, het officiële ACFE studiemateriaal, het ACFE examen en lunches.

  Examen

  Het Certified Fraud Examiner (CFE) examen bestaat uit 4 deelexamens te weten:

 • Fina

 • 5 dagen

  € 4.280

  Cursusdata

  11, 12, 13, 14 en 15 oktober 2021

  22, 23, 24, 25 en 26 november 2021

  Andere data?

  Locaties

  Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

  Andere locatie?

  Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.