Testmethode trainingen

Volg Testmethode trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

 

Graag verwijzen wij u naar de onderstaande mogelijkheden met betrekking tot onze diverse Testmethode trainingen.

 
Er zijn geen resultaten gevonden die voldoen aan uw zoekcriteria. Wanneer u een bepaalde training of examen niet kunt vinden, neemt u dan contact met ons op.
 

Test Management is een hulpstuk voor verschillende test ontwerptechnieken en ketentesten. Het doel van Test Management is het testen, verbeteren en versterken van de processen die door bedrijven gehanteerd worden. Op deze manier is het mogelijk om  de kwaliteiten van de processen effectief en efficiënt mogelijk te waarborgen.

Tailor iT Training biedt een ruim assortiment van verschillende Testmethode trainingen aan. Denkt u daarbij aan TMAP trainingen of ISTQB trainingen.

TMAP TRAININGEN

Voor de (beginnende) professionale testers met minder dan 1 jaar ervaring is de TMAP NEXT Test Engineer training zeer geschikt. Het logisch vervolg op deze Test Management training is de TMAP NEXT Test Manager training. Meer weten over TMAP?

ISTQB TRAININGEN

Wanneer u werkzaam bent als gebruiker, ontwikkelaar, projectmanager, teammanager of beheerder en u houdt zich bezig met het testen van informatiesystemen en softwareproducten is wellicht de ISTQB Foundation een passende training.

TESTMETHODE MAATWERKTRAINING

Voor deze en andere Testmethode trainingen kunt u bij Tailor iT Training terecht. Naast onze klassikale trainingen bieden wij al onze Testmethode trainingen bovendien als maatwerktraject aan. Neem contact met ons op wanneer u een opleidingsadvies voor een Testmethode maatwerktraining wilt ontvangen.