Communicatieve vaardigheden trainingen

Volg Communicatieve vaardigheden trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

 

Tailor iT Training biedt u de volgende mogelijkheden met betrekking tot Communicatieve vaardigheden trainingen aan.

Train the trainer

Training geven, trainer zijn, het trainersvak op zichzelf. Een tak van sport die zeer dynamisch, flexibel, onvoorspelbaar en vol van energie is. Toch is het…

Bekijk training

U kunt nog zulke goede ideeën hebben, maar als u deze niet kunt overbrengen is het moeilijk ze te realiseren. Ook als je een presentatie houdt, een werkoverleg hebt, een product wil verkopen of een telefoongesprek met een klant voert zijn goede communicatieve vaardigheden onontbeerlijk. Ze zorgen ervoor dat we elkaar begrijpen en dat we samen kunnen werken om resultaten te boeken. Door jezelf bewust te worden van je eigen communicatiestijl, komen deze doelstellingen binnen handbereik en heb je op een prettigere manier contact met andere mensen.

WAAROM?

Voorkom eindeloze discussies, conflicten en energieverlies. Daag uzelf uit in de Communicatieve vaardigheden trainingen en vervang ‘zo ben ik’ door ‘zo kijk ik er tegen aan’. U hoeft geen ander mens te worden, maar u leert uzelf én anderen wel beter kennen en begrijpen.

VOOR WIE?

Communicatieve vaardigheden trainingen zijn bestemd voor iedereen die in gesprekken zijn/haar wijze van communiceren wil verbeteren, feedback krijgt die hij/zij niet begrijpt, misverstanden in gesprekken wil oplossen en minder conflicten wil.