Huawei trainingen

Volg Huawei trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

 

Huawei is een toonaangevende ICT leverancier. Huawei producten en oplossingen worden wereldwijd ingezet in meer dan 140 landen. Klanten zijn telecom operators, bedrijven en consumenten. In Nederland draaien onder andere de 4G netwerken van KPN, Tele2 en T-Mobile op Huawei apparatuur. Een Huawei certificering verbetert uw concurrentiepositie en draagt bij aan een succesvolle carrière in de ICT.

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot onze Huawei trainingen.

HCNP-WLAN

Deze training is bedoeld voor diegenen die senior WLAN ingenieurs willen worden, voor diegenen die WLAN planning- en optimalisatie experts willen worden en voor diegenen…

Bekijk training

Huawei HCIP-CCSS & HCIP-CDPS Fast Track

HCIP-Storage is een IT-convergentiecertificering, die gepositioneerd is om capaciteiten te construeren van professionele opslagtechnici en de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor producttechnologieën, planning…

Bekijk training

ACTUEEL EN WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD CERTIFICERINGSYSTEEM

Het Huawei certificeringssysteem sluit optimaal aan op de loopbaanontwikkeling van de moderne ICT’er. Dankzij het modulair opgezette certificeringssysteem worden verschillende niveaus van ICT-kennis en vaardigheden aantoonbaar gemaakt. De certificering heeft betrekking op alle ICT-technische gebieden en sluit goed aan op de vraag naar ICT skills vanuit de werkgevers.

Met Huawei trainingen worden kandidaten optimaal voorbereid op de erkende HCNA, HCNP en HCIE Routing & Switching certificeringen van Huawei. Ter voorbereiding op de HCNA en HCNP certificering kunnen kandidaten deelnemen aan de officiële Huawei trainingen. Met een erkende Huawei certificering wordt jouw kennis aantoonbaar en je marktwaarde vergroot. Certify today, master tomorrow.

Nadat een kandidaat de HCNA en HCNP certificeringen heeft behaald en aantoonbare praktische ervaring heeft opgedaan met Huawei apparatuur kan een kandidaat deelnemen aan de HCIE (Huawei Certified Internetwork Expert) certificering. De HCIE certificering bestaat uit een theoretisch examen, een lab examen en een afsluitend interview. Het lab examen en het interview worden afgenomen op het hoofdkantoor van Huawei in Nederland.