Microsoft Activatie & Sales trainingen

Onze consultant zet zijn ervaring in om beslissers, sales en technische medewerkers bij Microsoft partnerbedrijven aan de kennis en de vaardigheden te helpen die nodig zijn om succesvol te zijn met Microsoft technologie in een snel veranderende markt.

  • Heeft u of uw organisatie “kennisuitdagingen” op het gebied van Microsoft?
  • Hebben naast de technische medewerkers ook de beslissers en de salesmedewerkers de juiste kennis van de actuele Microsoft oplossingen aan boord?
  • Heeft uw organisatie de ambitie een Silver of Gold competentie in het MPN programma te behalen en loopt u tegen obstakels aan? Of ziet u gewoon door de bomen het bos niet meer?
  • Heeft u door het overgrote aanbod aan Microsoft informatie, “tools” en trainingen moeite de juiste keuzes te maken?
  • Wilt u in een middag tijd uw salesmedewerkers de Microsoft Sales Specialist status laten behalen?
  • Wilt u eens “out of the box” sparren over hoe alles uit Microsoft en het MPN programma te halen?

Ervaring

Onze consultant is tot 2013 als Partner Skills Development Manager bij Microsoft verantwoordelijk geweest voor het adviseren over, bouwen en uitvoeren van trainingen en trainingsprogramma’s voor Microsoft partnerbedrijven.

Daarvoor was hij actief bij diverse opleiders als trainer/consultant en in managementrollen.

Binnen Microsoft als Program Manager voor MS Windows en als Account Manager.

Hij zet zijn ervaring in om beslissers, sales en technische medewerkers bij Microsoft partnerbedrijven aan de kennis en de vaardigheden te helpen die nodig zijn om succesvol te zijn met de Microsoft technologie in een snel veranderende markt. Het Microsoft Partner Network (MPN) programma, rolgebaseerde trainingsroutes, training en coaching op maat en Microsoft sales- en technische certificeringen staan hierin centraal.