Management

Volg Management trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

De aansturing van een organisatie vergt veel kennis, kunde en kwaliteiten. Van u als management wordt verwacht dat u de koers bepaalt en het beleid maakt. En een heldere visie en strategie ontwikkelt, zodat uw medewerkers invulling kunnen geven aan de organisatiedoelstellingen. Wilt u uw organisatie duurzamer en productiever maken? Wilt u de processen en de kwaliteit van uw organisatie verbeteren? En tegelijkertijd het beste uit uw mensen halen? Tailor iT Training helpt u en uw medewerkers hier graag bij. Met trainingen in strategie en beleidsvorming, verbetermanagement, kwaliteitsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, projectmanagement en auditing.

PROJECTMANAGEMENT TRAININGEN

Projectmatig werken sluit goed aan bij ontwikkelingen in organisaties. Voor een succesvol project zijn meerdere partijen verantwoordelijk – van projectleider tot projectmedewerker. Tailor iT Training biedt tal van Management trainingen op het gebied van onder andere projectmanagement en -methodieken. Projectleiders leren hierin onder andere om de processen en de interactie tussen de betrokkenen optimaal in te richten en te regisseren. Projectmedewerkers leren eigen initiatief te ontplooien, speelruimte zelfstandiger te gebruiken en mee te denken met de projectleider. Kies hiernaast uit de verschillende Management trainingen de training die bij u past en versterk uzelf.

WELKE ANDERE MANAGEMENT TRAININGEN?

Naast projectmanagement trainingen biedt Tailor iT Training ook Servicemanagement trainingenFunctioneel Beheer trainingenIT Security trainingenFinancieel management trainingen en Social Media trainingen aan.

Maak hiernaast een keuze uit de categorie waarin u een training zoekt of neem contact met ons op voor een opleidingsadvies op maat.