MS development trainingen

Volg MS development trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

 

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot onze MS development trainingen.

 

Programmeren in C

De programmeertaal C is klein, snel en enorm krachtig en stelt je in staat om alles uit je hardware te halen. Het wordt met name…

Bekijk training

Programmeren in C#

C# is een, door Microsoft ontwikkelde, moderne universele object-georiënteerde programmeertaal, die in vergelijking met andere programmeertalen makkelijker aan te leren is. Je kunt er moderne…

Bekijk training

Programmeren in C++

C++ is een object georiënteerde programmeertaal, die bij veel moderne applicaties wordt gebruikt. C++ is een uitbreiding op C. Met C++ communiceer je rechtstreeks met…

Bekijk training

VISUAL STUDIO TRAININGEN

In onze MS Visual Studio trainingen leert u werken met de veelgebruikte softwareontwikkelomgeving van Microsoft. Met de Visual Studio Integrated Development Environment (IDE) creëert u (web)applicaties voor diverse Microsoft- of Windows-omgevingen zoals ASP.NET, XML-webservices, Azure, Windows-desktop en mobiele toepassingen voor o.a. Windows Phone en Windows Store.

PROGRAMMEREN IN VISUAL STUDIO EN C#

Het MOC-aanbod programmeertaaltrainingen C# is geschikt voor beginnende en voor meer ervaren programmeurs. C# is een objectgeoriënteerde (OO) programmeertaal. De taal lijkt qua syntaxis en semantiek sterk op Java en het vormt een onderdeel van het Microsoft .NET framework. Wanneer u in een kort tijdsbestek de basisprincipes en geavanceerde elementen van C# onder de knie wilt krijgen, kiest u dan voor de Programming in C# training.

Indien u de basis van het programmeren in MS Visual Studio 2013, gebruikmakend van C# of Visual Basic, wilt leren dan is de Introduction to Programming training wellicht meer geschikt voor u.

Voor nog meer MS development trainingen kunt u bij Tailor iT Training terecht. Tevens kunnen wij vrijwel iedere training als maatwerktraining en incompany training verzorgen. Neemt u contact met ons op voor een opleidingsadvies op maat op het gebied van MS development trainingen.