MS Excel trainingen

Volg MS Excel trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

 

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot onze MS Excel trainingen.

HCNP-WLAN

Deze training is bedoeld voor diegenen die senior WLAN ingenieurs willen worden, voor diegenen die WLAN planning- en optimalisatie experts willen worden en voor diegenen…

Bekijk training

Huawei HCIP-CCSS & HCIP-CDPS Fast Track

HCIP-Storage is een IT-convergentiecertificering, die gepositioneerd is om capaciteiten te construeren van professionele opslagtechnici en de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor producttechnologieën, planning…

Bekijk training

ALTIJD EEN PASSENDE MICROSOFT EXCEL CURSUS OP HET JUISTE NIVEAU

Tailor iT Training biedt diverse MS Excel trainingen op diverse niveaus van basis tot vervolg, maar ook specifieke MS Excel trainingen zoals bijvoorbeeld MS Excel Financieel voor financieel medewerk(st)ers of managers, aan. Ook kunt u bij ons kiezen voor diverse specifieke MS Excel workshops met onderwerpen als Formules en Functies, Koppelingen en Macro’s, Databases en Draaitabellen etc.
Er is bij Tailor iT Training dus altijd een MS Excel cursus die past bij uw leerwensen en uw huidige en gewenste niveau.

MS EXCEL MAATWERKTRAINING

Heeft u een specifieke vraag of heeft u voldoende basiskennis van MS Excel maar wilt u weten hoe u meer uit MS Excel kunt halen, dan is een MS Excel maatwerktraining voor u de oplossing. Onze maatwerktrainingen worden altijd aangeboden in combinatie met een gedegen intake. In deze intake wordt de vraagstelling van de klant helder gemaakt, worden te behandelen onderwerpen en de duur vastgelegd, waarna wij u een passende opleidingsoplossing voorstellen. Onze maatwerktrainingen worden altijd toegespitst op de doelstellingen en behoefte van uw organisatie.