Microsoft Office 365 trainingen

Volg Microsoft Office 365 cursussen, trainingen en of certificering bij TailoriT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Office 365 is dezelfde Office waar u al bekend mee bent en vast al dagelijks gebruik van maakt. En nu Office 365 software beschikbaar is in de Azure-cloud van Microsoft hebben medewerkers overal en altijd toegang tot hun office applicaties en bestanden via de pc, Mac of mobiele apparatuur. Office 365 biedt eenvoudige toegang tot de nieuwste versies van Office programma’s, zoals Word, Excel, PowerPoint en Office Mobile Apps. Bovendien zorgt de cloud oplossing van Office 365 ervoor dat wanneer uw bedrijf groeit, de toepassing wordt aangepast aan uw behoeften.

Hoe kan Office 365 uw bedrijf helpen?

Office 365 is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van organisaties van elke omvang – eenmanszaken, grote en middelgrote bedrijven, overheidsinstanties en onderwijsinstellingen – helpen u tijd en geld te besparen en waardevolle resources vrij te maken. Vanuit één eenvoudig te beheren portaal kunnen beheerders elk aspect van hun bedrijf beheren met behulp van vertrouwde tools, zoals SharePoint On-Line, Exchange On-line en Skype voor Bedrijven. Dit alles om gebruikers een eenvoudig te gebruiken samenwerkingsplatform aan te bieden.

Extra zakelijke voordelen van Office 365

  • Toegang tot documenten, e-mail en gedeelde agenda’s vanaf elke locatie, op elk apparaat
  • Host online vergaderingen met multi-party HD-videoconferenties en schermdeling
  • Bescherm uw e-mail omgeving met altijd up-to-date antivirus en anti-spam
  • Werk samen aan documenten met teamgenoten, deel rapporten met zakelijke partners
  • Bescherm uw gegevens met extreme betrouwbaarheid en recovery

Trainingsaanbod

Bij Tailor iT bieden we een breed scala aan Office 365 cursussen om te voldoen aan de behoeften van zowel nieuwe gebruikers als bestaande gebruikers. Of je nu net begint, je vaardigheden wilt verbeteren of wilt trainen voor een examen, we kunnen je helpen. Enkele van onze meest populaire cursussen voor eindgebruikers zijn:

Werken met Office 365

De Werken met Office 365 cursus van Tailor iT Training is geschikt voor helpdeskmedewerkers en key-users die op een hoog niveau kennis willen opdoen van…

Bekijk training

Werken in de cloud

Web-based computing (the cloud) is zonder twijfel de toekomst van Microsoft Office applicaties en technologieën. Met Microsoft Office 365 werkt u in the cloud en heeft u altijd en overal de beschikking over al uw documenten en andere informatie die u voor uw werk nodig heeft. Onze tweedaagse en intensieve  training biedt u diepgaande kennis van de mogelijkheden van Office 365.
Tailor iT Training biedt ondersteuning voor functioneel beheerders die de stap maken naar Office 365 en de Cloud. Door verschillen en nieuwe mogelijkheden tijdens gerichte cursussen toe te lichten, zijn de deelnemers aan het eind van de training in staat om de gehele materie onder de knie te krijgen.

Overstappen naar Office 365

Wanneer u van een eerdere Office versie migreert naar Office 365 bieden wij een cursus Office 365 migratietraining aan. Deze training geeft een overzicht van nieuwe en gewijzigde functies. Daarbij komen vernieuwde opties aan de orde en wordt er ingegaan op toevoegingen en veranderingen. De bedoeling van deze training is om de bestaande kennis van Office te vernieuwen naar 365. Gezamenlijk wordt op de onderwerpen ingegaan. Afhankelijk van de behoefte van de deelnemers kan een onderwerp nader worden belicht. Er is ruime gelegenheid tot oefening en afwisseling tussen aangeboden theorie en praktijk.

Office 365 Migratietraining

Tijdens de klassikale, intensieve en praktijkgerichte Office 365 Migratietraining van Tailor iT Training krijgt u een overzicht van nieuwe en gewijzigde functies in Office 365.…

Bekijk examen

Overstappen naar Office 365

Wilt u zich helemaal certificeren voor Office 365 dan kunt u bij ons de volgende examens office 365 volgen: