MS Office VBA trainingen

Volg MS Office VBA trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

 

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot onze MS Office VBA trainingen.

MS OFFICE VBA TRAINING BIJ TAILOR IT TRAINING

Visual Basic for Applications (VBA) is een programmeertaal die bestemd is om applicatieprogramma’s te automatiseren of uit te breiden. De syntaxis van VBA is ontleend aan Visual Basic. Met behulp van VBA is het mogelijk toepassingen te automatiseren en de functionaliteit van de applicatie kan daardoor worden uitgebreid. VBA wordt dan gebruikt als een macrotaal voor die applicatie waarin extra functies kunnen worden geprogrammeerd. Een groot voordeel van VBA is dat het opgeslagen kan worden in het document waarop het programma van toepassing is. Dit maakt het verspreiden van de functionaliteit erg eenvoudig.

MS OFFICE VBA TRAINING; VOOR WIE?

De doelgroep voor  de MS Office VBA training zijn diegenen die VBA programma’s gaan maken en/of macro’s gaan ontwikkelen in één van de MS Office applicaties.

Na de MS Office VBA training bent u bekend met de basisvaardigheden van VBA. U weet hoe u kunt werken met variabelen en expressies. Tijdens de MS Office VBA training leert u te werken met verschillende objecten en met code. Het gebruik van VBA met MS Office applicaties is dan ook voor u bekend.

Tailor iT Training biedt de de mogelijkheid om tijdens de MS Office VBA training documenten en voorbeelden bij u uit de praktijk te behandelen. Op deze manier leert u exact wat u nodig heeft en kan de training geheel op uw praktijksituatie worden afgestemd.

Let op: VBA is geen Visual Basic, maar Visual Basic for Applications. VBA wordt alleen gebruikt in combinatie met MS Office applicaties MS Excel, MS Word of MS Access.