IT beheer trainingen

Volg IT beheer trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

 

Netwerkbeheerders en systeembeheerders zorgen voor het dagelijkse onderhoud en het beheer van een computernetwerk of computersysteem, de backbone van de organisatie. Zij zijn verantwoordelijk voor het dagelijkse helpdesk- of systeembeheer en borgen het optimaal functioneren en beveiligen van een of meerdere computersystemen of –netwerken.
Het is van het grootste belang voor het succes van een organisatie dat netwerk- en systeembeheerders op de hoogte zijn van de actuele stand van zaken op hun vakgebied.

BENT U OP ZOEK NAAR IT BEHEER TRAININGEN?

In de categorie IT beheer trainingen vindt u al onze trainingen en cursussen met betrekking tot systembeheer, van basis tot high-end. U kunt hier systeembeheer trainingen of systeembeheer cursussen vinden voor diverse besturingssystemen als Microsoft (Windows), Linux en Unix. Ook zijn er IT beheer trainingen voor specifieke technologieën als MS SharePoint, MS Exchange Server & virtualisatie.  Maar ook IT beheer trainingen op het gebied van Cisco, Citrix, Huawei, VMWare etc.

In de categorie IT beheer trainingen vindt u ook ons uitgebreid aanbod van Security en Cyber Security trainingen en certificeringen van bijvoorbeeld EC-Council en ISC2.

Met de groeiende vraag naar gekwalificeerde hoogopgeleide IT professionals vormt een erkende IT certificering bovendien een goede investering in uw carrière.

Het merendeel van de IT beheer trainingen die Tailor iT Training aanbiedt kunnen incompany en/of als maatwerktraining worden verzorgd. Dit betekent dat de training volledig plaatsvindt in en aansluit op de huidige werksituatie. Het betekent ook dat de training zéér maatgericht wordt gegeven.

Maak hiernaast een keuze uit de categorie waarin u een training zoekt of neem contact met ons op voor een opleidingsadvies op maat.