IT Development

Volg IT Development trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

U vindt bij Tailor iT Training een groot aantal IT development trainingen voor Microsoft of Java.
Wilt u bijvoorbeeld Agile of Scrum in de praktijk gaan toepassen? Wilt u software  met verschillende Microsoft talen zoals Azure, .Net, Visual Basic of C# ontwikkelen? Bij TailoriT Training kunt u altijd voor een geschikte training terecht.

Ook op het gebied van mobile development, object georiënteerd ontwikkelen en voor het leren opstellen van requirements bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar meer kennis over webdevelopment, XML of wilt u juist leren hoe u software kunt testen? Door de inzet van onze ervaren docenten, praktijkgericht cursusmateriaal en hands-on opdrachten helpen wij u om uw persoonlijke doelstellingen te behalen.

VISUAL STUDIO TRAININGEN

Bent u een ervaren ontwikkelaar en wilt u zich verder bekwamen in de programmeertaal C-Sharp (dotned)  door gebruik te maken van Visual Studio? Kijkt u dan eens naar ons aanbod op het gebied van Visual Studio trainingen.

Maar ook voor de overige Microsoft development trainingenJava trainingen of MySQL trainingen kun je bij ons terecht.

Maak een keuze uit de categorie waarin u een training zoekt of neem contact met ons op voor een opleidingsadvies op maat.

.NET Core Essentials

Deze training is een vervolg op de Object Oriented Programming using C# training en behandelt een aantal .NET Core technieken die vaak voorkomen in ontwikkeltrajecten.…

Bekijk training