MS development trainingen

MS development trainingen

Volg MS development trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot onze MS development trainingen.

20486: Developing ASP.NET 4.5 MVC Web Applications (MOC20486)

Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die webtoepassingen wil ontwikkelen door gebruik te maken van Microsoft Visual Studio 2012. 

20487: Developing Windows Azure and Web Services (MOC20487)

Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die webtoepassingen wil ontwikkelen door gebruik te maken van Microsoft Visual Studio 2012.

Programmeren in C

De programmeertaal C is klein, snel en enorm krachtig en stelt je in staat om alles uit je hardware te halen. Het wordt met name toegepast in embedded systemen (dit is de combinatie van hard-…

Programmeren in C#

C# is een, door Microsoft ontwikkelde, moderne universele object-georiënteerde programmeertaal, die in vergelijking met andere programmeertalen makkelijker aan te leren is. Je kunt er moderne web applicaties, Windows software maar ook games mee programmeren.

Programmeren in C++

C++ is een object georiënteerde programmeertaal, die bij veel moderne applicaties wordt gebruikt. C++ is een uitbreiding op C. Met C++ communiceer je rechtstreeks met de hardware in je computer. Hierdoor kun je op een…

Tailor iT Training biedt een uitgebreid aanbod MS development trainingen aan.

Visual Studio trainingen

In onze MS Visual Studio trainingen leert u werken met de veelgebruikte softwareontwikkelomgeving van Microsoft. Met de Visual Studio Integrated Development Environment (IDE) creëert u (web)applicaties voor diverse Microsoft- of Windows-omgevingen zoals ASP.NET, XML-webservices, Azure, Windows-desktop en mobiele toepassingen voor o.a. Windows Phone en Windows Store.

Programmeren in Visual Studio en C#

Het MOC-aanbod programmeertaaltrainingen C# is geschikt voor beginnende en voor meer ervaren programmeurs. C# is een objectgeoriënteerde (OO) programmeertaal. De taal lijkt qua syntaxis en semantiek sterk op Java en het vormt een onderdeel van het Microsoft .NET framework. Wanneer u in een kort tijdsbestek de basisprincipes en geavanceerde elementen van C# onder de knie wilt krijgen, kiest u dan voor de Programming in C# training.

Indien u de basis van het programmeren in MS Visual Studio 2013, gebruikmakend van C# of Visual Basic, wilt leren dan is de Introduction to Programming training wellicht meer geschikt voor u.

Voor nog meer MS development trainingen kunt u bij Tailor iT Training terecht. Tevens kunnen wij vrijwel iedere training als maatwerktraining en incompany training verzorgen. Neemt u contact met ons op voor een opleidingsadvies op maat op het gebied van MS development trainingen.

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.