Over Tailor iT

Specialist in het opleiden in ICT-kennis en vaardigheden

Iedereen of elke groep die zich wil ontwikkelen, specialiseren of omscholen is bij ons aan het juiste adres. Voor Eindgebruikers, IT professionals en Managers. Voor beginners, gevorderden, specialisten en alles daartussenin.

Het middelpunt in onze manier van werken is de cursist en zijn doel. De mens en zijn specifieke behoeften staan centraal in onze bedrijfsstrategie. Ons uitgangspunt is niet welke training u wilt volgen, maar welke kennis u wilt opdoen.

Tailor iT Training biedt een uitgebreid curriculum van trainingen aan. Uiteraard willen we u graag helpen een juiste keuze te maken. Wilt u meer weten over de inhoud van een training of advies over wat het beste bij uw kennis en vaardigheden aansluit?

Onze visie

Het opleiden van mensen is belangrijk. Voor bedrijven en organisaties waar mensen werkzaam zijn, maar ook voor de ontwikkeling van de persoon zelf. Beschikken over de juiste kennis zorgt voor toegevoegde waarde. In een gezonde economie draait het uiteindelijk om toegevoegde waarde van het bedrijfsleven. De duidelijke trend van de laatste jaren is customized trainen. Er heeft een verschuiving plaatsgevonden in de behoefte van standaard trainingen naar maatwerktrainingen. Het leren van juist die kennis en vaardigheden die relevant zijn op de werkplek en die passen bij de functie.

De manier van leren is naast de relevantie de tweede belangrijke peiler in het opleiden. De mens en de behoefte staan centraal. Tailor iT Training gaat ervan uit dat ieder mens verschillende trainingsbehoeften heeft.

Dit komt omdat ervaring, voorkennis, functies en werkomgeving verschillen. Daarnaast hebben we ook te maken met iemands persoonlijke leerstijl. Al deze facetten zijn van invloed op het succesvol bereiken van het einddoel en zullen uiteindelijk het resultaat garanderen.