Python certificeringen

Python Institute is een onafhankelijk non-profitproject dat is opgezet door de Open Education and Development Group (OpenEDG) om de programmeertaal Python te promoten, een nieuwe generatie Python-programmeurs op te leiden en professionele carrières te ondersteunen in programmeren in de Python-taal en in gerelateerde technologieën. 

 

Het Python Institute brengt een toegewijde gemeenschap samen van IT-professionals, programmeerspecialisten, programmeerliefhebbers, onderwijsinstellingen, opleidingsorganisaties, bedrijven en vrijwilligers die streven naar kwaliteitsontwikkeling, uitmuntende beoordeling en de popularisering van programmeren in de Python-taal. Eén van de belangrijkste doelen van het Python Institute is om de norm te stellen voor het gebruik van Python en programmeervaardigheden, en om ontwikkelingskansen te bieden aan personen die een carrière willen nastreven die verband houdt met het programmeren van Python.

In lijn met de strategische doelen die verband houden met de verbetering en ontwikkeling van carrières in Python-programmering, biedt het Python Institute een onafhankelijk wereldwijd raamwerk voor het programmeren van Python-examens met hoge inzet.

 

OPENEDG PYTHON INSTITUTE-CERTIFICERINGEN

Leveranciers neutrale certificeringen van Python Institute helpen u uw programmeervaardigheden en -kennis te valideren en u uit te rusten met alle primaire middelen en bronnen om een succesvolle carrière in Python-programmering en aanverwante technologieën na te streven.

Het Python Institute zet zich in voor de ontwikkeling van een wereldwijde standaards voor programmeercertificering voor Python, waarmee zowel aspirant-programmeurs als programmeurs, softwareontwikkelaars en IT-professionals van over de hele wereld hun programmeervaardigheden objectief en effectief kunnen beoordelen en documenteren en om erkenning te krijgen voor hun expertise.

Het Python Institute heeft een wereldwijd certificeringspad gedefinieerd voor de programmeertaal Python en heeft een internationale examenstandaard voor Python-programmering ontwikkeld.

 

Kies hieronder uit de certificeringen voor meer informatie over de examens die u dient af te leggen en de aanbevolen trainingen die u kunt doen om de Python status te behalen.

Als je reeds één of meerdere huidige Cisco certificeringen in bezit hebt, blijven deze gewoon geldig tot aan de originele vervaldatum. Geldige certificeringen worden automatisch omgezet naar het nieuwe programma. Voor diegenen die momenteel in het midden van een certificeringspad zitten, biedt Cisco migratiemogelijkheden aan naar de vernieuwde certificeringsprogramma’s. ICT-ers die nog van start willen gaan, kunnen gelijk starten met het behalen van de nieuwe certificeringen.