Algemeen Management trainingen

Volg Algemeen Management trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

 

Tailor iT Training biedt u de volgende mogelijkheden met betrekking tot Algemeen Management trainingen aan.

Product Management

Product management is een dynamisch vakgebied. Als productmanager heeft u een belangrijke rol binnen de organisatie; u bent een centrale schakel tussen research, productontwikkeling, marketing,…

Bekijk training

In de categorie Algemeen Management trainingen vindt op diverse trainingen op verschillende gebieden, zoals bijvoorbeeld Kennismanagement in de praktijke-Learning binnen uw organisatieinformatiemanagement in de publieke sector maar ook de training Trends in Business en IT; In deze laatste training wordt u bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen in uw vakgebied. U leert de toegevoegde waarde kennen van IT ontwikkelingen als Agile, SCRUM, IT Sourcing, Lean Change, Design Thinking, Business model Innovation etc. In deze vijfdaagse training leert u welke IT ontwikkelingen waarde kunnen toevoegen aan uw (IT) organisatie.

EXPATRIATE MANAGEMENT

Bent u verantwoordelijk voor het (mede) ontwikkelen en uitvoeren van Expatriate Management in uw organisatie, dan is de schriftelijke training Expatriate Management interessant voor u. Ook wanneer u in financiële, juridische of fiscale zin adviserend of betrokken bent bij het uitzenden of inzenden van werknemers dan mag u deze training niet missen!

CERTIFIED OUTSOURCING SPECIALIST

Zonder een adequate regiefunctie is een efficiënte en effectieve outsourcing van IT-diensten niet mogelijk. Als manager of medewerker, betrokken bij het uitbesteden van IT-diensten, dient u absoluut bekend te zijn met de belangrijkste principes en concepten van outsourcing en regie ofwel Sourcing Governance. In de training Certified Outsourcing Specialist komt dit alles en nog veel meer aan bod.

Voor de bovenstaande en nog veel meer Algemeen Management trainingen bent u bij Tailor iT Training aan het juiste adres. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een maatwerktraject contact met ons op.