Management vaardigheden

Volg Managementvaardigheden trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

 

Graag verwijzen wij u naar de onderstaande mogelijkheden met betrekking tot onze Managementvaardigheden trainingen.

De aansturing van een organisatie vergt veel kennis, kunde en kwaliteiten. Van u als management wordt verwacht dat u de koers bepaalt en het beleid maakt. En een heldere visie en strategie ontwikkelt, zodat uw medewerkers invulling kunnen geven aan de organisatiedoelstellingen. Wilt u uw organisatie duurzamer en productiever maken? Wilt u de processen en de kwaliteit van uw organisatie verbeteren? En tegelijkertijd het beste uit uw mensen halen? Tailor iT Training helpt u en uw medewerkers hier graag bij.

PRIVÉ COACHING TRAJECT

Senior werknemers krijgen steeds meer verantwoordelijkheden overgedragen. En opeens ben je dan de leidinggevende. Daar horen ook nieuwe vaardigheden bij; zoals het aansturen van medewerkers, het stellen van doelen en actie ondernemen op de juiste momenten. Tijdens het Privé Coaching Traject Managementvaardigheden kijken we in eerste instantie naar de nieuwe manager als persoon. Vervolgens kijken we aan de hand van praktijkcases naar welke vaardigheden je wanneer kunt gebruiken.

Bent u op zoek naar een specifieke training of maatwerktraject? Neemt u dan contact met ons op voor een opleidingsadvies op maat of maak vrijblijvend een persoonlijke afspraak met één van onze opleidingsadviseurs.