Onze organisatie

Tailor iT Training is een deskundig partner voor individuen, bedrijven en organisaties, die behoefte hebben aan kennis en vaardigheden op het gebied van ICT of persoonlijke ontwikkelingstrainingen.

Onze trainingslocaties

Tailor iT Training is met haar hoofdkantoor en een opleidingslocatie gevestigd in Breda. Naast onze opleidingslocatie in Breda verzorgen wij trainingen op onze vaste opleidingslocaties in Tilburg, Amsterdam, Zwolle, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Antwerpen. Met deze spreiding zijn we in staat om dicht bij onze relaties trainingen te verzorgen. Daarnaast worden veel trainingen gegeven op locatie van onze relaties (in-company).

Onze trainers en specialisten

Onze trainers zijn ons grootste goed. Zij zorgen dat het opleiden draait om de cursisten. Opleiden is niet alleen kennis opdoen, het gaat erom dat de kennis kan worden toegepast in de praktijk. De stap van weten naar kunnen.

Met een vijftiental gecertificeerde en ervaren trainers, ieder specialist in hun vakgebied, garandeert Tailor iT Training betrouwbaarheid en kwaliteit. Naast de inhoudelijke kennis zijn onze trainers ook geschoold in didactische en sociale vaardigheden. Voor elke afzonderlijke opdracht, leveren wij de trainer die het beste past.

DE CIJFERS SPREKEN VOOR ZICH

0

TRAININGEN

0

JAAR ERVARING

0

TEVREDEN CURSISTEN

0

BEHAALDE EXAMENS

Onze specialisatie

Tailor iT Training is een specialist, die ervan uitgaat dat het ontwikkelen en scholen van mensen, bijdraagt aan de toegevoegde waarde voor bedrijven en organisaties. De juiste kennis, op het juiste moment op de juiste plaats.

Onze relaties

Onze relaties zijn in alle branches vertegenwoordigd. Handelsondernemingen, (semi)overheid, industrie, zorginstellingen en zakelijke en financiële dienstverleners. Onze relaties zien ons als een betrouwbare opleidingspartner.

Ons portfolio

We verzorgen (maatwerk)trainingen in kantoorautomatisering, netwerk- en systeembeheer, programmeeromgevingen en grafische pakketten, maar ook voor Management trainingen zoals Prince2, ITIL en persoonlijke vaardigheidstrainingen bent u bij Tailor iT Training aan het juiste adres.