Microsoft Excel Cursus

Volg een Excel cursus bij Tailor iT Trainingen.

 

Het aanbod voor een Excel cursus bij TailoriT is ruim en gevarieerd. Vanaf de versie Microsoft Excel 2007 tot de allerlaatste uitgave Microsoft Excel 2016 bieden wij trainingen die ervoor zorgen dat u snel en efficiënt aan de slag kunt gaan met uw financiële gegevens of berekeningen. U bepaalt zelf hoe, waar en wanneer, maar vooral wat u wilt leren.

 

Microsoft brengt regelmatig nieuwe versies van Excel uit, waarbij het vooral gaat om nieuwe functies die zijn toegevoegd. In 2007 kreeg Excel naast nieuwe functies echter ook een totaal vernieuwde interface. Na Excel 2007 volgden er nieuwe versies van dit populaire spreadsheet programma in 2010, 2013 en 2016. Voor al deze versies bieden wij verschillende trainingen aan. Bent u geïnteresseerd in een basiscursus of een specifiek onderdeel van MS Excel online, dan vindt u deze in ons trainingsaanbod. Zijn er bepaalde onderdelen waarmee u beter wilt leren omgaan, dan kunt u een beroep doen op onze maatwerk trainingsmogelijkheden.

MS Excel 2016 Financieel

Elke financieel verantwoordelijke heeft te maken met het analyseren van gegevens en het opstellen van rapportages. Veel onnodige tijd wordt besteed aan routinematige handelingen in…

Bekijk training

MS Excel 2019 Financieel

Elke financieel verantwoordelijke heeft te maken met het analyseren van gegevens en het opstellen van rapportages. Veel onnodige tijd wordt besteed aan routinematige handelingen in…

Bekijk training

MS EXCEL : ACCURAAT EN EFFICIËNT

Van alle Microsoft Office software is Excel een van de meest gebruikte toepassingen wereldwijd. Bovendien is Excel marktleider in spreadsheet software. Dit heeft te maken met de gebruiksvriendelijkheid van het programma, maar ook door de ‘intelligent cell recomputation’-techniek die automatische herberekening op specifieke cellen toepast. De talloze mogelijkheden om de informatie bovendien grafisch vorm te geven, maakt Excel een volledige programma die volop aanwezig is daar waar met financiële gegevens wordt gewerkt.
Ook in de techniek wordt Excel vanwege de rekenkundige kracht toegepast.

DE VERSCHILLENDE LEERMETHODES BIJ TAILORIT

Excel online opleidingen kunt u bij ons op verschillende manieren volgen. MediaPlus e-learning geeft u de mogelijkheid om vanuit uw thuis- of kantooromgeving en in uw eigen tempo kennis op te doen daar waar u het nodig heeft. Liever in groepsverband studeren? Wij beschikken over opleidingscentra op verschillende locaties in Nederland. Onze trainers verzorgen ook incompany trainingen. Bij TailoriT kan deze manier van opleiden prijstechnisch wel eens heel voordelig uitpakken als u met een groep collega’s uw Excel kennis wilt vergroten.

TRAININGSNIVEAUS CURSUS EXCEL

Bij TailoriT bieden wij een Excel cursus aan voor verschillende niveaus. Bent u nog niet bekend met Excel dan is de basiscursus de voor de hand liggende keuze. Maar misschien past een Quickstart training beter bij u. Heeft u al gewerkt met Excel maar wilt u uw kennis verbreden, dan is de Basis Pro of de vervolgcursus een goede keuze.
Onze workshops gaan gericht in op specifieke onderdelen van Excel, zoals bijvoorbeeld draaitabellen maken of formules hanteren.

MAATWERK ZONDER MEERWERK

Voor welke Microsoft Excel cursus u ook kiest; uiteindelijk wilt u dát leren wat u in de praktijk wilt gaan toepassen. Efficiënt trainen op maat is dé oplossing als u kennis op wilt doen over een bepaald onderdeel of die onderwerpen van Excel die uw organisatie of bedrijf kunnen ondersteunen in het bedrijfsproces. Hiervoor inventariseren wij uw behoefte en stelt onze trainer op basis hiervan de lesstof samen. Zo wordt uw kostbare tijd en energie in no time omgezet naar bruikbare kennis.
Deze uiterst efficiënte vorm van trainen verdient zichzelf snel terug. Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

DE MEERWAARDE VAN TAILORIT

TailoriT is een gevestigde naam in de opleidingssector voor IT’ers en managers in vele branches. Het ontwikkelen, specialiseren en/of omscholen van medewerkers blijft een continu proces waarbij TailoriT vele bedrijven begeleidt. Omdat wij ons verdiepen in de ontstane behoeften en graag meedenken over gerichte en haalbare oplossingen in het opleidingslandschap, hebben wij vaak een streepje voor.
Daarnaast houden wij onze klanten op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op vlakken die voor de bedrijfsvoering van belang kunnen zijn. Ons aanbod is dus actueel en onze gecertificeerde trainers staan garant voor heldere kennisoverdracht.
Onze diversiteit aan trainingen, trainingsmethoden en trainingslocaties maakt ons voor vele bedrijven een betrouwbare opleidingspartner voor ook kwalitatieve Excel cursussen.