IT Gebruiker

Volg IT Gebruiker trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Tailor iT Training is specialist in het opleiden in kennis en vaardigheden en biedt een uitgebreid curriculum van trainingen aan die op uw specifieke opleidingsbehoeften aansluiten. Iedereen of elke groep die zich wil ontwikkelen, specialiseren of omscholen is bij ons aan het juiste adres. Voor IT gebruikers, IT professionals en Managers. Voor beginners, gevorderden, specialisten en alles daartussenin.

Maak hiernaast een keuze uit de categorie waarin u een training zoekt of neem contact met ons op voor een opleidingsadvies op maat.

Microsoft Copilot Basis

Microsoft heeft een AI-assistent om je productiviteit en creativiteit te verhogen ontworpen. Deze training bied je een uitgebreide kennismaking met Microsoft Copilot.

Bekijk training

MS Word 2021 Basis

In deze tweedaagse klassikale MS Word 2021 Basis training van Tailor iT Training leert u hoe u documenten het beste en het snelst kunt aanmaken,…

Bekijk training

MS Word 365 Basis

In deze tweedaagse klassikale MS Word 365 Basis training van Tailor iT Training leert u hoe u documenten het beste en het snelst kunt aanmaken,…

Bekijk training