Persoonlijke Vaardigheden

Volg Persoonlijke Vaardigheden trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

In een wereld waarin het belang van technologie en globalisering steeds groter wordt en concurrentie hand over hand toeneemt, zijn het de medewerkers die het echte onderscheid kunnen maken binnen uw bedrijf of organisatie.

Persoonlijke ontwikkeling legt de basis voor geluk en succes: het beter benutten van uw talenten, steviger in uw schoenen staan, effectiever met uw tijd omgaan en uzelf versterken zorgen ervoor dat u (beter) in staat bent om doelen te stellen en daarna te bereiken. Onder begeleiding van ervaren en gedreven trainers spelen onze Persoonlijke Vaardigheden trainingen in op persoonlijke leerdoelen en bieden zij nieuwe perspectieven en praktische handvatten om uzelf of uw medewerkers naar een hoger plan te tillen.

Het is belangrijk dat de juiste mensen op de juiste plaats zitten en een organisatie een actief scholings- en employabilitybeleid voert. Leren en blijven ontwikkelen is zowel voor de organisatie als voor de individuele professional, van groot belang. Goed en up-to-date geschoolde medewerkers zorgen voor betere bedrijfsprestaties en maken het verschil. Tailor iT Training helpt u daar met de Persoonlijke Vaardigheden trainingen graag verder mee.

Wilt u effectiever functioneren en beter samenwerken met collega’s? Dan zijn de Persoonlijke Vaardigheden trainingen van Tailor iT Training zeer geschikt voor u.

WELKE PERSOONLIJKE VAARDIGHEDEN TRAININGEN?

Tailor iT Training biedt een zeer uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen om uw vaardigheden te vergroten aan. Trainingen die uw (mondelinge en schriftelijke) communicatieve vaardigheden naar een hoger plan tillen, Persoonlijke Vaardigheden trainingen die u helpen om uw persoonlijke effectiviteit te vergoten. Kortom; Persoonlijke Vaardigheden trainingen die u direct helpen te groeien in uw vak.

Wij bieden diverse Persoonlijke Vaardigheden trainingen op het gebied van Management VaardighedenCommunicatieve VaardighedenPersoonlijke EffectiviteitTeamontwikkelingPersoneelsmanagementEnergie- en Stressmanagement en Klantgerichtheid aan.

Maak hiernaast een keuze uit de categorie waarin u een training zoekt of neem contact met ons op voor een opleidingsadvies op maat.

Loopbaancoaching

Je bent vastgelopen in je huidige functie, je wilt een carrière switch maken of je ervaart geen plezier meer in je werk. Hoe ga je…

Bekijk training

Verbindend Communiceren

Communicatie is niets meer of minder dan zo dicht mogelijk langs elkaar heen praten. Dat lijkt makkelijk, maar is in de praktijk moeilijker dan je…

Bekijk training