Amazon Web Services
Certificeringen

Amazon Web Services (AWS) is ’s werelds meest uitgebreide en toegepaste cloudplatform. AWS biedt wereldwijd meer dan 200 volledig uitgeruste services vanuit datacenters. Miljoenen klanten, waaronder de snelst groeiende startups, grootste ondernemingen en toonaangevende overheidsinstanties, gebruiken AWS om kosten te verlagen, flexibeler te worden en sneller te innoveren.

 

Amazon Web Services (AWS) is ontworpen om de meest flexibele en veilige cloud computing-omgeving, die op dit moment beschikbaar is, te zijn. De kerninfrastructuur is gebouwd om te voldoen aan de veiligheidsvereisten voor het leger, wereldwijde banken en andere hoog gevoelige organisaties. Het wordt ondersteund door een uitgebreide set cloudbeveiligingstools, met 230 beveiligings-, compliance- en governanceservices & -functies. AWS ondersteunt 90 beveiligingsstandaarden en nalevingscertificeringen. Daarnaast biedt AWS alle 117 AWS-services, die klantgegevens opslaan, de mogelijkheid om die gegevens te versleutelen.

 

HET SNELSTE INNOVATIETEMPO

Met Amazon Web Services (AWS) kunnen de nieuwste technologieën, om sneller te experimenteren en te innoveren, gebruikt worden. AWS versneld voortdurend het innovatietempo om geheel nieuwe technologieën uit te vinden die gebruikt kunnen worden om uw bedrijf te transformeren. In 2014 was AWS een pionier in de serverloze computerruimte met de lancering van AWS Lambda, waarmee ontwikkelaars hun code kunnen uitvoeren zonder servers in te richten of te beheren. AWS heeft tevens Amazon SageMaker gebouwd, een volledig beheerde machine learning-service die alledaagse ontwikkelaars en wetenschappers in staat stelt machine learning te gebruiken, zonder enige eerdere ervaring.

 

 

DE MEEST BEWEZEN OPERATIONELE EXPERTISE

Amazon Web Services (AWS) heeft een ongeëvenaarde ervaring, volwassenheid, betrouwbaarheid, beveiliging en prestaties, voor uw belangrijkste toepassingen, waarop u kunt vertrouwen. AWS levert al meer dan 14 jaar clouddiensten aan miljoenen klanten, over de gehele wereld, met een breed scala aan gebruikersscenario’s. AWS heeft de meest operationele ervaring, op grotere schaal, van alle cloudproviders.

 

Kies hieronder uit de certificeringen voor meer informatie over de examens die u dient af te leggen en de aanbevolen trainingen die u kunt doen om de Amazon Web Services (AWS) status (en eventuele specialisaties) te behalen.