Microsoft Azure trainingen

Volg Microsoft Azure cursussen, opleidingen, trainingen en/of certificeringen bij TailoriT Training. Wij bieden een ruime diversiteit trainingen aan op verschillende locaties in Nederland.

Microsoft Azure is het cloud computing-platform van Microsoft. Azure ondersteunt software as a service (SaaS), platform as a service (PaaS) en infrastructure as a service (IaaS) en daarnaast vele programmeertalen, tools en frameworks. De software hoeft niet op uw computer geïnstalleerd te worden. Alles gebeurt via het web. Het besturingssysteem zelf staat op een aantal servers in het datacenter van Microsoft. U heeft hier toegang tot via de cloud. In de cloud is bijna alles mogelijk. Het is nu belangrijk dat u of uw personeel met Microsoft Azure om kan gaan zodat al uw belangrijke bedrijfselementen veilig in de cloud beschikbaar zullen zijn.

Hoe kan Microsoft Azure uw bedrijf helpen?

Via Microsoft Azure kunt u 600+ services, waaronder databases, websitehosting, apps en meer in de cloud kunt plaatsen en beheren. U kunt complete bedrijfselementen in een vertrouwde, consistente en stabiele omgeving zetten. U beschermt zo kritieke applicaties met back-ups en recovery als ingebouwde service. Waar en wanneer u wilt kunt u altijd via een snelle en veilige manier verbinding maken met de cloud.

Zakelijke voordelen van Microsoft Azure

  • Toegang tot bedrijfsapplicaties, hosting, databases, programma’s en 600+ andere services vanaf elke locatie, op elk apparaat
  • Werk samen aan programma’s en services met teamgenoten
  • Bescherm uw gegevens met extreme betrouwbaarheid, back-ups en ingebouwde recovery services
  • Exporteer al uw bestaande Windows/Microsoft producten naar Azure
  • Je hoeft geen expert te zijn in het configureren, deployen en beheren van bedrijfsapplicaties. Meerdere voorverpakte integraties zijn al beschikbaar.

Trainingsaanbod

Bij Tailor iT bieden we een breed scala aan Microsoft Azure trainingen, cursussen en certificeringen om te voldoen aan de behoeften van zowel nieuwe gebruikers als bestaande gebruikers. Of je nu net begint, je vaardigheden wilt verbeteren of wilt trainen voor een examen, we kunnen je helpen. Onze trainingen, cursussen en certificeringen zijn opgedeeld in verschillende categorieën.

Microsoft Azure Developing

Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die webtoepassingen willen ontwikkelen door gebruik te maken van het Azure platform.

Microsoft Azure Architecting

Deze Azure trainingen zijn bedoeld voor architecten die een infrastructuur of applicatie gaan bouwen op het Azure platform. Studenten moeten al kennis hebben over de services van het platform.

Implementing Microsoft Azure

Deze training is een introductie tot Microsoft Azure en zal u leren hoe u uw infrastructuur kunt overzetten en beheren op het platform.

Microsoft Azure Administrator (AZ-104)

Deze training leert IT-professionals hoe ze hun Azure-abonnementen kunnen beheren, identiteiten kunnen beveiligen, de infrastructuur kunnen beheren, virtuele netwerken kunnen configureren, Azure en on-premises sites…

Bekijk examen