Migratie trainingen

Volg Migratie trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Graag verwijzen wij u naar de onderstaande mogelijkheden met betrekking tot onze Migratie trainingen.

Microsoft Office is de meest gebruikte productiviteits software in kantoor omgevingen. De meeste gebruikers kennen MS Office uitstekend en kunnen er een hoge productiviteit mee behalen. Echter wanneer de organisatie overgaat op een andere/nieuwere versie blijkt dat deze productiviteit minder wordt. Om bij een migratie van MS Office deze productiviteitsdip zo klein mogelijk te maken zijn migratie trainingen of migratie workshops een uitstekende oplossing.

Migratie trainingen

Om een migratie succesvol te laten verlopen, wordt een gedegen voorbereiding van systeembeheer vereist. Denk hierbij, naast de installatie/uitrol van de nieuwe MS Office versie, ook aan het omzetten van MS Excel en MS Access applicaties en huidige bestanden, aanpassen of ontwikkelen van sjablonen en het op niveau brengen van het kennisniveau van de helpdesk medewerkers.

Voor de gebruikers binnen de organisatie is de migratie ook een grote stap. De nieuwe MS Office omgeving brengt voor vaak grote veranderingen met zich mee.
In onze migratietraining van één dag is, naast uitleg over de grootste noviteiten en verschillen ook ruimte om kennis en vaardigheden van de MS Office applicaties uit te breiden en de nieuwe mogelijkheden te leren gebruiken. Tijdens deze trainingen in groepen van maximaal 10 deelnemers wordt theorie afgewisseld met praktijk.

Office 365 Migratietraining

Tijdens de klassikale, intensieve en praktijkgerichte Office 365 Migratietraining van Tailor iT Training krijgt u een overzicht van nieuwe en gewijzigde functies in Office 365.…

Bekijk training

Migratie workshops

In een halve dag wordt er aan een groep van maximaal 25 personen tijdens een levendige, actieve presentatie de nieuwe structuur, het lint en de grootste verschillen uitgelegd. De medewerkers zullen worden gemotiveerd om zelf met de nieuwe MS versie aan de slag te gaan.

Om het migratietraject succesvol te laten verlopen kan Tailor iT Training een vrijblijvend advies op maat samenstellen om helpdeskmedewerkers en gebruikers optimaal te ondersteunen voor, tijdens en na de overstap naar de nieuwe MS Office versie.