Microsoft Office trainingen

Volg MS Office trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot onze Microsoft Office trainingen.

Mediaplus E-learning

MediaPlus e-learning is een flexibel aanpasbare online opleiding voor computergebruikers, ontworpen om mensen vaardig te laten worden in kantoor toepassingen. De MediaPlus e-learning trainingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften en niveau’s en geschikt voor zowel beginners, gevorderde en expert office gebruikers. Iedere cursist verwerft praktische computer vaardigheden, afgestemd op zijn professionele taken.

MediaPlus heeft een unieke interactieve online technologie in de live Office omgeving en onderscheidt zich hierin van alle andere e-learning methodes. Instaptoetsen meten individuele vaardigheden en worden omgezet in een training op maat welke op de behoefte van de cursist is afgestemd.

Meer weten over Mediaplus E-learning

Microsoft Office

MS Access 2019 Basis

Gedurende de tweedaagse MS Access Basis 2019 training, leert u in MS Access 2019 snel en eenvoudig een database op te zetten en leert u…

Bekijk training

MS Access 2021 Basis

Gedurende de tweedaagse MS Access Basis 2021 training, leert u in MS Access 2021 snel en eenvoudig een database op te zetten en leert u…

Bekijk training

MS Access 365 Basis

Gedurende de tweedaagse MS Access Basis 365 training, leert u in MS Access 365 snel en eenvoudig een database op te zetten en leert u…

Bekijk training

MS Excel 2016 Financieel

Elke financieel verantwoordelijke heeft te maken met het analyseren van gegevens en het opstellen van rapportages. Veel onnodige tijd wordt besteed aan routinematige handelingen in…

Bekijk training

Altijd een passende Microsoft Office Cursus op het juiste niveau

Tailor iT Training biedt diverse MS Office trainingen aan op diverse niveaus van basis tot vervolg. Daarnaast bieden wij de meeste MS Office cursussen aan in verschillende versies, zoals MS Office 2016, MS Office 2019 , MS Office 2021 of MS Office 365 en kunt u bij uw inschrijving aangeven of u de Nederlandstalige of Engelstalige versie gebruikt.
Er is bij Tailor iT Training dus altijd een MS Office training die past bij uw leerwensen en uw eigen niveau.

Klassikale MS Office Training

De MS Office trainingen kunnen klassikaal bij ons gevolgd worden op verschillende locaties in Nederland.

MS Office maatwerk training

Mocht u met een specifieke vraag zitten of heeft u voldoende basiskennis maar wilt u meer uit MS Office halen, dan is een MS Office maatwerktraining voor u de oplossing. Onze maatwerktrainingen worden altijd aangeboden in combinatie met een gedegen intake. In deze intake wordt de vraagstelling van de klant helder gemaakt, worden te behandelen onderwerpen en de duur vastgelegd, waarna wij u een passende opleidingsoplossing voorstellen. Onze maatwerktrainingen worden altijd toegespitst op de doelstellingen en behoefte van uw organisatie.

Microsoft Office specialist

In het bedrijfsleven is de Microsoft Office Specialist (MOS) certificering de meest gebruikte certificering die aantoont dat u over voldoende vaardigheden beschikt die nodig zijn om de MS Office applicaties optimaal te gebruiken. De certificering is waardevol voor zowel werkgevers als werknemers.