Financieel Management trainingen

Volg Financieel Management trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

 

Tailor iT Training biedt u de volgende mogelijkheden met betrekking tot Financieel Management trainingen aan.

Tax Technology – Schriftelijk

Belastingdiensten wereldwijd hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de uitbreiding van hun controlecapaciteit, vooral door in te zetten op data-analyse. Het ontwerpen en implementeren…

Bekijk training

Tailor iT Training verzorgt diverse Financieel Management trainingen.

NIET-FINANCIËLE MANAGERS

Bent u manager, ondernemer of adviseur? Zoekt u een perfect inzicht in financieel management? Zakelijk succes is het gevolg van het maken van de juiste keuzes, het doen van de juiste investeringen, het beheersen van de kosten. Kortom, het hebben van financieel inzicht. Als allround manager krijgt u binnen uw organisatie steeds vaker te maken met financieel-economische zaken. Dat vraagt van u praktische, direct toepasbare kennis en inzicht op dit gebied. Heeft u regelmatig met begrotingen en budgetten te maken? Wilt u de financiële gevolgen van uw beslissingen kunnen overzien? Krijgt u meer financiële verantwoordelijkheid? Dan is wellicht de training Financieel Management voor niet-financiele managers iets voor u.

SHARED SERVICE CENTERS

Naast deze training bieden wij tevens Financieel Management trainingen aan op het gebied van Shared Service Centers.  In de schriftelijke training Shared Service Centers (SSC) worden alle factoren behandeld die cruciaal zijn voor het succes van uw Shared Service Center en biedt u actuele kennis en praktische handvatten om shared services toe te passen in de praktijk.