Persoonlijke Effectiviteit trainingen

Volg Persoonlijke Effectiviteit trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

 

Graag verwijzen wij u naar de onderstaande mogelijkheden met betrekking tot onze Persoonlijke Effectiviteit trainingen.

Loopbaancoaching

Je bent vastgelopen in je huidige functie, je wilt een carrière switch maken of je ervaart geen plezier meer in je werk. Hoe ga je…

Bekijk training

Training Productivity@Work

Na het volgen van de training Productivity@Work bent u in staat om op een praktische wijze uw productiviteit, effectiviteit, energieniveau en werkplezier te vergroten teneinde…

Bekijk training

Evenwicht in je werk betekent effectief zijn in wat je denkt en doet. Balans in werk en privé komt op hetzelfde neer. Het gaat er hierbij vooral om baas over je eigen tijd te zijn met respect voor de ander.

Trainingen privé coachingstrajecten op het gebied van persoonlijke effectiviteit zorgen voor nieuwe inzichten en geven je instrumenten om keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Het gaat vooral om inzicht te verwerven in de pijlers die succesvol, planmatig en efficiënt werken bepalen: je tijd, je werk, je eigen persoon en je omgeving. De samenhang tussen deze pijlers is de kern waar het om gaat. Daardoor ontwikkel je vaardigheden om je tijd effectief in te delen, keuzes te maken, prioriteiten te stellen en stress te beteugelen. Daarbij past een effectieve manier van communiceren waardoor je je kunt concentreren op de dingen die er echt toe doen!

Uiteindelijk komt het maar op één ding neer: het maken van een keuze! Kies je ervoor om te doen wat je deed, dan krijg je ook wat je kreeg. Het is op zich een heldere keuze maar leidt eigenlijk altijd tot stilstand en dus achteruitgang. Persoonlijke groei en ontwikkeling komt tot stand door bewust te kiezen voor ‘anders’. Het gaat er daarbij vooral om hetzelfde te doen op een andere manier.

Privé coaching of training

De privé coachingstrajecten en trainingen van Tailor iT Training worden gekenmerkt door effectiviteit vanwege het KISS-principe en worden altijd vooraf gegaan door een persoonlijke intake. KISS staat voor: Kort, Intensief, Snel en Succesvol. Deelnemers krijgen de spiegel voorgehouden en worden respectvol geconfronteerd met hun eigen gedrag. Het doel is daarbij het te laten inzien dat er ook andere wegen bewandeld kunnen worden, die vaak sneller tot succes leiden.

Tijdens een intake gesprek bepaalt de coach gezamenlijk met betrokkene welke doelstellingen er met de interventie bereikt dienen te worden. Door deze aanpak, waarin vooral de persoon centraal staat, zijn de effecten ook op de lange termijn aanwezig. De deelnemer wordt geprikkeld om bij de eigen manier van werken stil te staan en deze bewust te veranderen. Een proces dat met een privé coachingstraject of een training in gang gezet wordt, maar daarmee niet ophoudt.

Bent u op zoek naar een specifieke training of maatwerktraject? Neemt u dan contact met ons op voor een opleidingsadvies op maat of maak vrijblijvend een persoonlijke afspraak met één van onze opleidingsadviseurs.