Servicemanagement trainingen

Volg Servicemanagement trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

 

Graag verwijzen wij u naar de onderstaande mogelijkheden met betrekking tot onze Servicemanagement trainingen.

 

Servicemanagement is een onderdeel voor het inrichten, managen, beheren en het optimaliseren van de ICT diensten voor al uw klanten. Tailor iT Training biedt een groot scala Servicemanagement trainingen aan. Zo bieden we diverse ITIL V3 trainingen en certificeringen aan, welke we (naast ons klassikale rooster) tevens als maatwerktraining en zelfs als een verkort en/of speciaal samengevoegde privé-/maatwerktraining, op uw locatie kunnen verzorgen.

ITIL V3 FOUNDATION

ITIL V3 Foundation staat voor Information Technology Infrastructure Library en is een verzamelnaam voor best practice. Het is dé manier voor het inrichten van IT binnen een bedrijf om de processen van het bedrijf goed te kunnen ondersteunen. Het werken met ITIL is werken met een samenhangend en omvangrijk systeem voor IT Servicemanagement.

WELKE SERVICEMANAGEMENT TRAININGEN?

Naast ITIL V3 trainingen en certificeringen bieden we ook diverse andere Service management trainingen. Hieronder hebben we er enkele van deze Servicemanagement trainingen kort omschreven:

Wanneer je bijvoorbeeld meer wilt weten over het operationele management in een IT organisatie, adviseren we de IMF training/certificering.

Wil je meer weten van informatiesystemen, hun rol in organisaties en hun belangrijkste toepassingen, kijk dan eens naar de ISyF training/certificering.

In de BIMF training/certificering wordt de informatievoorziening en de daardoor te gebruiken IT middelen vanuit het perspectief van de “business” en de eindgebruikers van de informatiesystemen in een organisatie benaderd.