Functioneel Beheer trainingen

Functioneel Beheer trainingen

Volg Functioneel Beheer trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot onze Functioneel Beheer trainingen.

Business Information Management Professional (BIMP)

De training Functioneel Beheer Professional (BIMP) behandelt het domein van de processen en activiteiten binnen de business organisatie die nodig zijn voor de instandhouding en doorontwikkeling van de informatievoorziening. Business Information Management (Functioneel beheer) reikt…

Informatie Technologie Foundation (ITF)

De Informatie gaat in op de techniek van computers en computergebruik. Het uitgangspunt van de module is de werkplek van de gebruiker. De technische onderwerpen die aan bod komen worden daarom op een toepasbare en…

Information Systems Foundation (ISyF)

Information Systems Foundation richt zich op starters in de IT. Op mensen die meer willen weten van informatiesystemen, hun rol in organisaties en hun belangrijkste toepassingen.

ISTQB Advanced

Deze cursus is bedoeld voor testers, bijvoorbeeld in de rol van testanalist, testcoördinator, testmanager en testconsultants die zich verder willen verdiepen in het gestructureerd testen en in het kader van hun testcarrière een ISTQB certificaat…

ISTQB Foundation

Deze cursus is geschikt voor gebruikers, ontwikkelaars, projectmanagers, teammanagers en beheerders die zich bezighouden met het testen van informatiesystemen en softwareproducten.

Object Orientation Foundation (OOF)

OOF is een onmisbare module voor aankomend IT'ers. De inhoud van deze Foundation-module biedt voldoende inzicht om de mogelijkheden en toepassingen in te kunnen schatten en onderscheidt zich daarmee van andere programmeeromgevingen. Daarnaast geeft deze…

Professional Communication Foundation (PCF)

Doel van deze training is het overbrengen van basiskennis van mondelinge en schriftelijke communicatie. Diverse aspecten van communicatie die relevant zijn voor IT-ers komen aan bod.

Python basis

Gedurende de training wordt u bekend gemaakt met de typische constructies en concepten in de taal Python.

Python for data analysis – introduction to PANDAS

Pandas is een open source data analyse toolkit voor Python. De Panday Python uitbreiding maakt deze taal steeds meer een concurrent van de R Taal van statistici. Met de Pandas library komt het Dataframe uit…

Python Foundation (PCAP)

Gedurende deze training leer je hoe je, met behulp van de programmeertaal Python, kan programmeren.

R Introductie

Gedurende de tweedaagse training analyseer en visualiseer je data met R. In het eerste deel van de training zie je de mogelijkheden van de R Taal voor gevectoriseerde datawerking en -visualisatie. Daarna maak je kennis…

Testen Foundation (TestF)

De module Testen Foundation biedt een eerste kennismaking met het vakgebied testen en is bedoeld voor iedereen die op een of andere wijze in zijn/haar werk met testen te maken kan krijgen

Testen Professional (TestP)

De nadruk in deze training ligt op het testen van op te leveren of af te nemen geïntegreerde producten en/of diensten (systeem- en acceptatietesten) in hun samenhang met processen en gegevens.

De functioneel beheerder is verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning van gebruikers met betrekking tot de informatievoorziening. Hij/zij beheert bedrijfsapplicaties die worden gebruikt door de gebruikersorganisatie en zorgt ervoor dat deze eventueel aan veranderende eisen worden aangepast. Dit houdt in dat de functioneel beheerder calls (incidenten) registreert en afhandelt, datadomeinen beheert, ICT aanstuurt o.b.v. de afspraken in het Service Level Agreement (SLA), wijzigingen registreert, controleert en specificeert, reviews uitvoert, acceptatietests managet en/of uitvoert en transities voorbereidt en uitvoert.

De basis

De Informatie Technologie Foundation (ITF) training richt zich op (zakelijke) computergebruikers die meer willen weten van de technische basisprincipes van computergebruik, zowel vanuit het perspectief van de gebruiker, als vanuit een gesprekspartner.

Het vervolg

Bent u een Functioneel Beheerder en zoekt u naar Functioneel Beheer trainingen waarin u leert omgaan met BiSL (Business Information Services Library), volgt u dan de BIMF training/certificering.

Het logisch vervolg hierop is de BIMP training/certificering; Business Information Management (Functioneel Beheer) reikt van beleid en architectuur van de informatievoorziening, tot ondersteuning, beheer en aanpassingen van de informatievoorziening.

Testmethode trainingen

Bent u testanalist, -coördinator, -manager –engineer of -consultant? Op het vlak van software testtechnieken kunt u bij Tailor iT Training uw ISQTB Foundation of Advanced certificaat behalen. Deze meerdaagse geaccrediteerde trainingen bestaan voor 50% uit praktijkoefeningen en 50% theorie. De International Software Testing Qualifications Board (ISTQB) richt zich op professionalisering en standaardisering van software testing.

In een ISTQB Foundation training verdiept u zich in testmanagement, -principes, -standaarden, -fasering, reviews en inspecties. Daarnaast leert u een aantal testtechnieken (whitebox en blackbox) en werken met specifieke testtools. Een ISTQB Advanced training is hierna de logische vervolgstap.

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.