Servicemanagement trainingen

Servicemanagement trainingen

Volg Servicemanagement trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Graag verwijzen wij u naar de onderstaande mogelijkheden met betrekking tot onze Servicemanagement trainingen.

Business Analyse Foundation (BAF.NL)

Gedurende deze training leer je een reeks concepten, benaderingen en technieken die van toepassing zijn op Business Analyse.

Business Analysis Body of Knowledge (BABOK© 3) Foundation

Business Analyse ontwikkelt zich snel en er is een gebrek aan algemeen erkende structuur en focus bij het uitvoeren van BA activiteiten. Als antwoord daarop heeft IIBA de 'BA Body of Knowledge (BABOK)' ontwikkeld. De…

Business Information Management Foundation (BIMF)

Deze training benadert de informatievoorziening in een organisatie en de daarvoor te gebruiken IT-middelen vanuit het perspectief van de 'business' en de eindgebruikers van de informatiesystemen. In deze functies of rollen ligt de nadruk op…

Business Information Management Next Foundation (BIMFX.NL)

Het doel van deze training is dat je het examen EXIN Business Information Management Foundation with reference to BiSL Next met succes afrond.

Business Process Management (BPM)

Veel organisaties zien inmiddels de waarde van Business Process Management in en hebben deze waarde ook bewezen binnen hun organisatie. Met relatief lage investeringen in technologie en middelen hebben zij enorme winsten bereikt in proces…

Infrastructure Management Foundation (IMF)

Infrastructure Management richt zich op het beheer, het onderhoud en de exploitatie van informatiesystemen in ruime zin van het woord. De Foundationmodule is de eerste stap en wordt gepositioneerd naast ITIL-Foundation. ITIL (Information Technology Infrastructure…

ISO/IEC 20000 Associate in ITSM (ITSM20AS.NL)

Dit is een training voor professionals die in hun dagelijkse praktijk verder gaan dan het managen en verbeteren van IT-services. De ISO/IEC 20000 Associate training biedt praktische kennis op het gebied van het implementeren, verbeteren…

ISO/IEC 20000 Foundation (IS20F)

De ISO/IEC Foundation training voorziet professionals van basiskennis en inzicht in zowel IT Service Management als Service Quality Management. De training bestaat uit een introductie in en een overzicht van de belangrijkste principes, concepten en…

ISO/IEC 20000 Foundation Bridge (IS20FB)

De ISO/IEC 20000 Foundation Bridge training is bedoeld voor professionals in IT-service management met grondige kennis en ervaring binnen IT service management, met minimaal een certificaat in ITIL Foundation (V2 en/of V3), die zich willen…

ISO/IEC 20000 Specialist in ITSM (ITSM20SP.EN)

Het doel van deze training is dat je het IT Service Management Specialist volgens ISO 20000 certificaat haalt.

ITIL4© Create, Deliver and Support (ITIL4 CDS) (incl. examen)

Gedurende deze training leer je hoe je met behulp van ITIL4 nieuwe IT Services kan opzetten die waarde toevoegen voor de interne en/of externe klanten.

ITIL4© Foundation (ITIL4F) (incl. examen)

Het doel van deze training is dat je kennis met het Service Value System (SVS), de practices en processen van ITIL4© maakt.

ITIL4© Foundation Bridge (ITIL4FB) (incl. examen)

Het doel van deze training is dat de verschillen tussen één van de oudere ITIL© versies en ITIL4© uitgelegd worden.

ITIL4© Managing Professional Transition (ITIL4MPT) (incl. examen)

De doelstelling voor deze training is het overstappen van ITIL V3 Expert naar ITIL4 Managing Professional.

Service Integration and Management (SIAM©) Foundation (SIAMF.NL)

Gedurende deze training doe je kennis op over de voordelen, uitdagingen en risico's van de implementatie van het Servicemanagement And Integratie Model (SIAM).

VeriSM Foundation Bridge

VeriSM (Value Driven Responsive Integrated Service Management) is volgend IFDC bedoeld als een nieuwe service management-aanpak. Het richt zich niet slechts op de IT-afeling, maar op de gehele organisatie. VeriSM biedt organisaties een kapstok om,…

VeriSM© Essentials (VERISME.EN)

De VeriSM© Essentials (VERISME.EN) training biedt u inzicht in de basisprincipes van servicemanagement. Het richt zich op de cultuur en de organisatiestructuur binnen servicemanagement. Tevens gaat het in op het VeriSM-model.

VeriSM© Foundation (VERISMF.EN)

De VeriSM© Foundation (VERISME.EN) training biedt u de fundamentele vaardigheden en kennis, waarmee iemand in een serviceorganisatie aan de slag kan gaan en waarde aan de consument leveren kan.

VeriSM© Professional (VERISMP.EN)

De VeriSM© Professional certificering test de kennis en vaardigheden van een kandidaat in het toepassen van VeriSM in een organisatie.

Servicemanagement is een onderdeel voor het inrichten, managen, beheren en het optimaliseren van de ICT diensten voor al uw klanten. Tailor iT Training biedt een groot scala Servicemanagement trainingen aan. Zo bieden we diverse ITIL V3 trainingen en certificeringen aan, welke we (naast ons klassikale rooster) tevens als maatwerktraining en zelfs als een verkort en/of speciaal samengevoegde privé-/maatwerktraining, op uw locatie kunnen verzorgen.

ITIL V3 Foundation

ITIL V3 Foundation staat voor Information Technology Infrastructure Library en is een verzamelnaam voor best practice. Het is dé manier voor het inrichten van IT binnen een bedrijf om de processen van het bedrijf goed te kunnen ondersteunen. Het werken met ITIL is werken met een samenhangend en omvangrijk systeem voor IT Servicemanagement.

Welke Servicemanagement trainingen?

Naast ITIL V3 trainingen en certificeringen bieden we ook diverse andere Service management trainingen. Hieronder hebben we er enkele van deze Servicemanagement trainingen kort omschreven:

Wanneer je bijvoorbeeld meer wilt weten over het operationele management in een IT organisatie, adviseren we de IMF training/certificering.

Wil je meer weten van informatiesystemen, hun rol in organisaties en hun belangrijkste toepassingen, kijk dan eens naar de ISyF training/certificering.

In de BIMF training/certificering wordt de informatievoorziening en de daardoor te gebruiken IT middelen vanuit het perspectief van de “business” en de eindgebruikers van de informatiesystemen in een organisatie benaderd.

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.