Financieel Management trainingen

Financieel Management trainingen

Volg Financieel Management trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Tailor iT Training biedt u de volgende mogelijkheden met betrekking tot Financieel Management trainingen aan.

Financieel Management voor niet-financiele managers

In deze intensieve 3-daagse training worden de (basis)begrippen van financiën op een toegankelijke en begrijpelijke wijze belicht. U leert jaarrekeningen en balans- en resultatenrekening lezen. Verschillende methoden voor budgettering en de toerekening van overhead kosten…

Financiele kennis voor de niet-financiele manager – Schriftelijk

Een uniek schriftelijk leerpakket dat u in staat stelt de noodzakelijke financiele kennis, up-to-date en direct toepasbaar, in uw eigen werktempo te verwerven. Vele doordachte cases maken de leerstof boeiend en instructief.

Shared Service Centers (SSC) – Schriftelijk

In de schriftelijke cursus Shared Service Centers (SSC) worden alle factoren behandeld die cruciaal zijn voor het succes van uw Shared Service Center. De auteurs gaan in op de achtergronden van het Shared Service Center…

Tailor iT Training verzorgt diverse Financieel Management trainingen.

Niet-financiële managers

Bent u manager, ondernemer of adviseur? Zoekt u een perfect inzicht in financieel management? Zakelijk succes is het gevolg van het maken van de juiste keuzes, het doen van de juiste investeringen, het beheersen van de kosten. Kortom, het hebben van financieel inzicht. Als allround manager krijgt u binnen uw organisatie steeds vaker te maken met financieel-economische zaken. Dat vraagt van u praktische, direct toepasbare kennis en inzicht op dit gebied. Heeft u regelmatig met begrotingen en budgetten te maken? Wilt u de financiële gevolgen van uw beslissingen kunnen overzien? Krijgt u meer financiële verantwoordelijkheid? Dan is wellicht de training Financieel Management voor niet-financiele managers iets voor u.

Shared Service Centers

Naast deze training bieden wij tevens Financieel Management trainingen aan op het gebied van Shared Service Centers.  In de schriftelijke training Shared Service Centers (SSC) worden alle factoren behandeld die cruciaal zijn voor het succes van uw Shared Service Center en biedt u actuele kennis en praktische handvatten om shared services toe te passen in de praktijk.

 

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.