Building Applications and Solutions with Microsoft 365 Core Services (MS-600)

Logo TailorIT RGB

Building Applications and Solutions with Microsoft 365 Core Services (MS-600)

 2.395,00

Building Applications and Solutions with Microsoft 365 Core Services (MS-600)

Deze training behandelt vijf centrale elementen van het Microsoft 365-platform: Microsoft Identity implementeren, werken met Microsoft Graph, SharePoint uitbreiden en aanpassen, Teams uitbreiden en Office uitbreiden. In deze training leren studenten hoe ze Microsoft Identity kunnen implementeren en werken met Microsoft Graph. Studenten zullen ook kennis opdoen over UI-elementen (inclusief Adaptive Cards en UI Fabric), Integratiepunten (inclusief Microsoft Teams, Office-invoegtoepassingen, SharePoint Framework, Actionable Messages) en het bepalen van de doelen van het werkbelastingplatform.

Bij de implementatie van Microsoft Identity leren studenten hoe ze Microsoft Identity kunnen implementeren, waaronder het registreren van een applicatie, het implementeren van authenticatie, het configureren van permissies om een API te gebruiken en het creëren van een service voor toegang tot Microsoft Graph. Tijdens het werken met Microsoft Graph leren studenten hoe ze toegang kunnen krijgen tot gebruikersgegevens, queryparameters kunnen verkennen, een groepslevenscyclus kunnen beheren, bestanden kunnen openen en netwerkverkeer kunnen optimaliseren met Microsoft Graph. Bij het uitbreiden en aanpassen van SharePoint leren studenten over SharePoint Framework-webonderdelen, extensies en hoe ze een SPFx-oplossing kunnen verpakken en implementeren. Bij het uitbreiden van Teams zullen studenten kijken naar de componenten van een Teams-app, werken met webhooks, tabbladen en conversatiebots. Bij het uitbreiden van Office werken studenten met Office-invoegtoepassingen, taakvenster-invoegtoepassingen, JavaScript-API's, Office UI Fabric en bruikbare berichten met adaptieve kaarten.

Doel

Na het volgen van deze training, zou je in staat moeten zijn om:

 • Implementeren van Microsoft Identity
 • Werken met Microsoft Graph
 • Het bepalen van de doelstellingen van het werklastplatform
 • Itegratiepunten, waaronder Microsoft Teams, Office-invoegtoepassingen en SharePoint Framework
 • Doelgroep

  Studenten in deze training zijn geïnteresseerd in het Microsoft 365-ontwikkelingsplatform of in het behalen van het Microsoft 365 Developer Associate-certificeringsexamen.

  Voorkennis
 • Studenten moeten 1-2 jaar ervaring hebben als ontwikkelaar. In deze training wordt ervan uitgegaan dat studenten weten hoe ze moeten coderen en een basiskennis hebben van REST API's, JSON, OAuth2, OData, OpenID Connect, Microsoft-identiteiten, waaronder Azure AD- en Microsoft-accounts, Azure AD B2C en concepten voor toestemming / toestemming.
 • Het wordt aanbevolen dat studenten enige ervaring hebben met het ontwikkelen van oplossingen voor Microsoft Teams, Office-invoegtoepassingen of SharePoint Framework tijdens alle fasen van softwareontwikkeling.
 • Vorm

  Klassikaal en maatwerk

  Inhoud
 • Module 1: Implement Microsoft Identity
 • Module 2: Work with Microsoft Graph
 • Module 3: Extend and Customize SharePoint
 • Module 4: Extend Teams
 • Module 5: Extend Office
 • Vervolgopleidingen

  Bijzonderheden

  Deze training helpt je bij de voorbereiding op het MS-600: Building Applications and Solutions with Microsoft 365 Core Services examen.

  5 dagen

  € 2.395

  Cursusdata

  12, 13, 14, 15 en 16 juni 2023

  11, 12, 13, 14 en 15 september 2023

  18, 19, 20, 21 en 22 december 2023

  Andere data?

  Locaties

  Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

  Andere locatie?

  Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.