HRM & Leadership

Logo TailorIT RGB

HRM & Leadership

 1.600,00

HRM & Leadership

De rol van de HR-manager wordt steeds veeleisende en complexer.
De moderne HR-professional dient rekening te houden en adequaat in te spelen op de ontwikkelingen van de volatiele markten, fusies & overnames, veranderende wetten & regelgeving en snel veranderende organisaties.
Dit betekent dat de HR-manager naast verbreding nu ook verdieping in zijn/ haar kennis zal moeten aanbrengen om hierin mee te kunnen. Deze verdieping komt, samen met strategie en leadership, nadrukkelijk aan de orde tijdens deze training.

Doel

Na het volgen van deze training:

 • bent u in staat om betere beslissingen te nemen met scherpere kennis op HRM-gebied
 • kunt u de huidige HR-situatie van uw organisatie beter analyseren en kunt u met behulp van nieuwe inzichten beter duiding aan geven
 • bent u in staat om de implicaties van uw HR-beslissingen beter te overzien en weet u welke rol leadership en strategie hierbij spelen
 • heeft u inzicht in de succesfactoren van HRM-leaders en bent u op de hoogte van de laatste kennis op het gebied van performance management, competentie management en kennis management
 • kunt u tot een gefundeerd HRM-actieplan komen en dit adequaat in de organisatie doorvoeren.
 • Doelgroep

  Deze training is voor professionals, die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van Human Resources Management en HR-strategie, bestemd.

  Voorkennis

  Er is geen specifieke voorkennis nodig om deel te nemen aan deze training. Echter ligt het optimale leerresultaat bij een ruimere werkervaring.

  Vorm

  Klassikaal en Maatwerk

  Inhoud

  De volgende onderwerpen zullen, gedurende de training, aan bod komen:

 • Dag 1: HR-strategie en verandermanagement
 • Gedurende deze dag leert u hoe u de juiste strategische fundamenten, om tot een succesvolle HR-strategie voor uw organisatie te komen, kunt leggen. U krijgt nieuwe kennis en inzicht over HRM, organisatiekunde en verandermanagement. Tevens leert u welke stappen er nodig zijn voor een succesvolle uitrol en hoe u een juiste HR-strategie samenstellen kunt.

 • Dag 2: Structuren, systemen en alignment
 • Gedurende deze dag leert u hoe u uw HR-strategie verder vorm kunt geven. U verwerft tal van nieuwe pragmatische inzichten, tools, tips, methodes en guidelines over HR- en change management. U leert hoe u HR-processen beter en effectiever kunt organiseren, hoe u om kunt gaan met bestaande structuren & systemen en hoe u deze kunt veranderen en in lijn kunt brengen met de overall strategie. Tevens krijgt u nieuwe kennis en inzichten over het managen van het HR-processen en wordt u bijgeschoold over integratie- en implementatieaspecten van de HR-strategie.

 • Dag 3: Implementatie van HR-strategisch beleid
 • Gedurende deze dag leert u hoe u de organisatie gereed kunt maken voor de doorvoering van HR-strategische beslissingen en/of de implementatie van nieuw HR-beleid. U leert hoe u doelstellingen opstelt, hoe u een team prepareert en hoe u dit managen kunt. U leert hoe u het veranderproces zo effectief mogelijk kunt laten plaatsvinden, wat de rol van leadership hierbij is maar bovenal: hoe u grip kunt houden op het totale implementatieproces. Tevens wordt u over alle ins en outs van het monitoringproces bijgespijkerd.

  Vervolgopleidingen

  Bijzonderheden

  De trainingen vinden om de twee weken plaats. Er vinden per dag twee colleges plaats. Het eerste college gestart om 15:00 uur en het tweede college start om 18:30 uur en duurt tot 21:00 uur.

  3 dagen

  € 1.600

  Cursusdata

  Data op aanvraag

  Andere data?

  Locaties

  Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

  Andere locatie?

  Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.