Succesvol Presenteren - begeleide e-learning

Logo TailorIT RGB

Succesvol Presenteren – begeleide e-learning

 395,00

Succesvol Presenteren – begeleide e-learning

Opdrachten verwerven begint met duidelijk maken aan uw opdrachtgever wat de toegevoegde waarde van uw product of dienst is. Daarnaast is vertrouwen in u als persoon een vereiste. Daarom zijn persoonlijke, zakelijke presentaties noodzakelijk in het verkoopproces. Voor veel mensen iets waar ze erg tegenop zien. Want hoe vertelt u nu eigenlijk uw verhaal? Hoe maakt u daar een pakkende presentatie van? En hoe gaat u om met de spanning die vrijwel iedereen voelt bij het geven van een presentatie?

Doel

Na afloop van de training bent u in staat om:

 • Een salespitch op te stellen die past bij u als persoon en bij uw klant
 • Een salespitch aan uw publiek te presenteren op een krachtige manier
 • De juiste middelen te kiezen om uw presentatie te ondersteunen
 • Anderen te betrekken in uw verhaal
 • Uw presentatie betekenisvol af te sluiten
 • Doelgroep

  De training is bestemd voor ondernemers en salesmedewerkers die een podium willen pakken voor het effectief presenteren van hun diensten en producten.

  Voorkennis

  Vorm

  Klassikale training en e-learning

  Inhoud

  In de training leert u hoe u zich over uw eigen onzekerheden kan zetten en een publiek overtuigt van uw toegevoegde waarde. Dit doen wij aan de hand van de volgende punten:

 • U leert uw onderscheidend vermogen te verwoorden: wat is uw verhaal?
 • U weet hoe u een presentatie/ pitch gestructureerd opbouwt en hoe u (audiovisuele) middelen en vaardigheden inzet om de boodschap kort en krachtig over te brengen.
 • U gaat presenteren/ pitchen leuk vinden omdat u beter omgaat met spanning door het verbeteren van houding en non-verbaal gedrag.
 • Vervolgopleidingen

  Bijzonderheden

  De duur van de e-learning bestaat is 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training.
  Bij een groepstraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat 1,5 uur klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals 1,5 uur klassikale training.
  De genoemde prijs van ? 395,00 excl. BTW is gebaseerd op een privé-/maatwerktraining. Indien u in een groepstraining geïnteresseerd bent, kunt u de staffel hiervoor op de pagina van MicroTraining2Go vinden.

  Privé-/maatwerk: 1 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.

  € 395

  Cursusdata

  Data op aanvraag

  Andere data?

  Locaties

  Online

  Andere locatie?

  SKU: M2GO-SUCCESVOL Categorieën: , Tags: ,
  Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.