LinkedIn branding, marketing en sales – begeleide e-learning

Veel (zelfstandig) ondernemers en bedrijven, met werknemers, zijn wel op LinkedIn aanwezig en actief. Maar vaak niet doelgericht of strategisch om het sterk in te zetten voor je business. Want LinkedIn als zakelijk netwerkplatform is zeer interessant en kansrijk om in beeld te komen bij je doelgroep. En in beeld te blijven. Door slim en sterk te netwerken en verbinden.
Deze online training gaat dieper in op de belangrijkste onderdelen en aspecten binnen LinkedIn voor jouw bedrijf. Voor je branding, werving, marketing en sales. Ook voor je acquisitie. Met veel aandacht voor het doelgericht en slim zoeken en verbinden. Het onderhouden en uitbreiden van je zakelijk netwerk, voor bestaande en nieuwe klanten.
Deze training is een combinatie tussen online training en een online coaching via Zoom. Na afronding van de online training wordt er samen met jou door de trainer een online coaching sessie ingepland. In deze sessie nemen we de resultaten uit de online training door en kun je de trainer vragen stellen over de online training.

Trainingsduur en Prijs

Privé-/maatwerk: 1 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.

395

Cursusdata

Data op aanvraag

Locaties

  • Online

Taal

  • Nederlands