Work Life Balance - begeleide e-learning

Logo TailorIT RGB

Work Life Balance – begeleide e-learning

 395,00

Work Life Balance – begeleide e-learning

Meer evenwicht tussen werk en privé, een succesvolle carrière opbouwen, Lukt u het ook om dit alles mooi in balans te houden? Wanneer u naar uw werk toe gaat is het misschien makkelijker om uw werk en prive afzonderlijk te behandelen. U plant als vanzelfsprekend apart tijd in voor uw werk, uw gezin en uw hobby en sociale contacten. Hoe anders is dat in coronatijd? Is het echt anders?

Doel

U bent in staat uw eigen omgeving en welzijn te beïnvloeden door de onderbouwde keuzes die u kunt maken na het volgen van deze training. Dit kan omdat u door bewust bent van de invloeden van alle factoren op jouw lichaam en geest en het effect daarvan op je op korte en lange termijn. U ervaart meer motivatie en zelfvertrouwen dat een verbeterende levenskwaliteit en gezondheid biedt.

Doelgroep

Hoewel ieder mens uniek is, is deze training voor iedereen van toepassing. Met behulp van de in deze training aan te reiken informatie bent u in staat om uw eigen situatie beter te beoordelen. Wat is voor u wel van toepassing en wat niet. Iedere deelnemer zal iets kunnen gebruiken van de hier aangereikte handvatten.

Voorkennis

Vorm

Klassikale training en e-learning

Inhoud

Een slechte gezondheid (lichamelijk en/of geestelijk) kan een gevolg zijn van persoonlijke kenmerken die tot de privésfeer behoren en waarbij het aan de medewerker zelf is om de verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen inzetbaarheid, voor de kwaliteit van het eigen functioneren. In deze microtraining worden de impact en gevolgen van keuzes uitgelegd. Door deze kennis wordt u bewuster van de mogelijkheden die ervoor zorgen dat uw leven meer in balans komt

Vervolgopleidingen

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat is 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training.
Bij een groepstraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat 1,5 uur klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals 1,5 uur klassikale training.
De genoemde prijs van ? 395,00 excl. BTW is gebaseerd op een privé-/maatwerktraining. Indien u in een groepstraining geïnteresseerd bent, kunt u de staffel hiervoor op de pagina van MicroTraining2Go vinden.

Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.

€ 395

Cursusdata

Data op aanvraag

Andere data?

Locaties

Online

Andere locatie?

SKU: M2GO-WORKLIFE Categorieën: , Tags: ,
Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.