LinkedIn profieloptimalisatie werkzoekenden/werknemers – begeleide e-learning

Jouw profiel is de basis voor zakelijk netwerken en profileren. Maar vaak is een profiel snel aangemaakt of wordt er niet naar omgekeken. Ook zijn vele onderdelen nog niet bekend. Veel profielen zijn dus nog niet sterk en aantrekkelijk genoeg ingericht. En hier mis je dus kansen!
Denk dus eerst goed na over hoe jij jouw persoonlijk profiel hebt ingericht of gaat inrichten en optimaliseren. Zodat dit een eyecatcher is en een boost voor jouw loopbaan en zoektocht naar een nieuwe baan of uitdaging.
Wij willen meer inzicht geven en kennis borgen om bij te dragen aan jouw succes met het optimaal en krachtig inrichten en inzetten van LinkedIn met als basis een krachtig en aantrekkelijk profiel.
Deze training is een combinatie tussen online training en een online coaching via Zoom. Na afronding van de online training wordt er samen met jou door de trainer een online coaching sessie van ingepland. In deze sessie nemen we de resultaten uit de online training door en kun je de trainer vragen stellen over de online training.

Trainingsduur en Prijs

Privé-/maatwerk: 1,5 uur online & bij een groepstraining: 3 uur online. Bij beide 30 dagen begeleide e-learning.

395

Cursusdata

Data op aanvraag

Locaties

  • Online

Taal

  • Nederlands