Meer inzicht en kennis van LinkedIn - begeleide e-learning

Logo TailorIT RGB

Meer inzicht en kennis van LinkedIn – begeleide e-learning

 395,00

Meer inzicht en kennis van LinkedIn – begeleide e-learning

Wat kan LinkedIn betekenen voor u of uw business?
Tegenwoordig draait het veel meer om netwerken en verbinden. Voor bedrijven werkt koud verkopen steeds minder goed en roept meer weerstand op. Ook de traditionele manier van solliciteren met CV en brief werpt minder vruchten af voor werkzoekenden.
Daarom is LinkedIn tegenwoordig het online Social Media platform om actief te zijn en kansen te pakken. Met al bijna 8,5 miljoen Nederlandse profielen en wereldwijd ruim 700 miljoen profielen biedt dit enorme kansen.
Krachtig en slim inzetten van LinkedIn begint met inzicht en kennis van de onderdelen en mogelijkheden van dit zakelijk netwerkplatform voor professionals. Om daarna goed voorbereid met een aansprekend profiel en pagina je doelstellingen te bereiken.

Doel
 • U hebt meer inzicht en kennis gekregen van het algemene gebruik van LinkedIn en hoe dit slim en sterk in te zetten. Deze online training is dus vooral bedoeld om LinkedIn als zakelijk platform beter te leren kennen en inzicht te krijgen in de kansen met zakelijk netwerken.
 • U weet hoe u doelgericht kunt netwerken en uzelf sterker profileren.
 • U kent nu de belangrijkste onderdelen en functies van LinkedIn en hoe deze in te zetten. Zowel voor bedrijven (zakelijk en naar klanten) als particulieren (persoonlijk en voor je (loop)baan).
 • U kunt deze training gebruiken als voorbereiding en opstap voor het krachtig inzetten en inrichten van uw profiel en aanpak op en met LinkedIn.
 • Doelgroep

  In principe kan iedereen deze online training volgen maar de training is vooral bestemd voor mensen die LinkedIn nog niet kennen of daar nog weinig inzicht in hebben en weinig gebruik van maken. Of voor ondernemers, werknemers, werkzoekenden en studenten die het nuttig vinden om meer algemene inzicht en kennis te verkrijgen van de kansen met LinkedIn.

  Voorkennis

  Vorm

  Klassikale training en e-learning

  Inhoud
 • Deze algemene online basistraining geeft u meer inzicht en kennis van LinkedIn als zakelijke netwerktool.
 • Wat is zakelijk netwerken en hoe kun je jezelf sterk profileren
 • Wat is LinkedIn, hoe werkt het en voor wie is dit interessant
 • Hoe ziet LinkedIn eruit, wat zijn de onderdelen
 • Hoe zet je het in voor je bedrijf naar je doelgroep
 • Hoe kun je het als CV inzetten en solliciteren
 • Welke onderdelen zijn interessant of bieden kansen.
 • Vervolgopleidingen

  Bijzonderheden

  De duur van de e-learning bestaat is 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training.
  Bij een groepstraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat 1,5 uur klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals 1,5 uur klassikale training.
  De genoemde prijs van ? 395,00 excl. BTW is gebaseerd op een privé-/maatwerktraining. Indien u in een groepstraining geïnteresseerd bent, kunt u de staffel hiervoor op de pagina van MicroTraining2Go vinden.

  Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.

  € 395

  Cursusdata

  Data op aanvraag

  Andere data?

  Locaties

  Online

  Andere locatie?

  SKU: M2GO-INZICHTLINKEDIN Categorieën: , Tags: ,
  Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.