Persoonlijke prestatie strategieën - begeleide e-learning

Logo TailorIT RGB

Persoonlijke prestatie strategieën – begeleide e-learning

 395,00

Persoonlijke prestatie strategieën – begeleide e-learning

Topsporters gebruiken verschillende strategieën om succesvol in hun sport te zijn. We kunnen ook veel van deze technieken gebruiken om elke dag een beetje meer succesvoller te worden. Succesvolle mensen realiseren zich dat het altijd nodig is om na hoge inspanning te regenereren om de ontstane hoge mate van stress te compenseren. Wat voor elke topsporter geldt, geldt ook voor u: met alleen de kennis van de werkingswijze, is nog steeds geen vooruitgang te bereiken! Alleen oefenen en praktische toepassing maakt succes mogelijk. Een doel wordt pas betekenisvol als u er elke dag voor de volle 100% voor gaat.

Doel

Met behulp van de nieuwe kennis en aangeleerde technieken en methodieken bent u in staat om het volgende te bepalen:

 • wat u wil, sluit aan bij uw behoeften
 • wat u wil sluit aan bij uw kunnen en mogelijkheden
 • u wil iets wat bij u past en u weet ook wat wel of niet bij u past
 • u wil iets leren wat bij uw mogelijkheden behoort
 • u kent uw potentieel en mogelijkheden en u sluit daarbij aan: u overvraagt uzelf niet en u daagt uzelf niet te weinig uit
 • u haalt zelfwaardering primair uit wie u bent, wat u betekent en niet uit wat u doet of bereikt hebt
 • u kent uzelf: uw mogelijkheden, valkuilen en beperkingen
 • Doelgroep

  Deze training is bedoeld voor iedereen die zichzelf een kans wil geven om nog beter te presteren in de eigen werkomgeving. Misschien is het heilige vuur verdwenen en wilt u uzelf eens onder een vergrootglas leggen. Er valt veel te leren van de methodieken die topsporters hiervoor gebruiken.

  Voorkennis

  Vorm

  Klassikale training en e-learning

  Inhoud
 • Hoe u beslissingen neemt.
 • Mentale trainingsvormen.
 • Dagelijks gebruik kunnen maken van Effectieve Mentale Optimalisatie.
 • Door middel van mentale training kunt u beter leren omgaan met spanning, u optimaal leren concentreren, en uw motivatie en zelfvertrouwen vergroten. Dit kunt u doen door de bepaalde mentale vaardigheden te trainen, namelijk: doelen stellen, energizing en ontspanningstechnieken, concentratieoefeningen, gedachtetraining en visualisatie. Door het trainen van deze technieken kunt u uw prestatie verbeteren. Mentale technieken kunt u zien als een “mentale gereedschapskist”, u leert deze in te zetten op het moment dat u die nodig heeft waarbij iedere persoon zijn favoriete gereedschap heeft.

  Vervolgopleidingen

  Bijzonderheden

  De duur van de e-learning bestaat is 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training.
  Bij een groepstraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat 1,5 uur klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals 1,5 uur klassikale training.
  De genoemde prijs van ? 395,00 excl. BTW is gebaseerd op een privé-/maatwerktraining. Indien u in een groepstraining geïnteresseerd bent, kunt u de staffel hiervoor op de pagina van MicroTraining2Go vinden.

  Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.

  € 395

  Cursusdata

  Data op aanvraag

  Andere data?

  Locaties

  Online

  Andere locatie?

  SKU: M2GO-PRESTATIE Categorieën: , Tags: ,
  Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.