Verbindend Communiceren - begeleide e-learning

Logo TailorIT RGB

Verbindend Communiceren – begeleide e-learning

 395,00

Verbindend Communiceren – begeleide e-learning

Professioneel en goed communiceren is een vaardigheid die in vrijwel elke bedrijfstak als functie-eis wordt gesteld. Helder kunnen verwoorden wat u bedoelt waarbij u ook oog hebt voor de ander, gaat verder dan gewoon communiceren. Het helpt u om tot een betere samenwerking te komen.
Verbindend communiceren is dè methodiek die erop gericht is om vanuit empathie een verbinding aan te gaan met uzelf en anderen. U leert hoe u neutraal en met verantwoordelijkheid voor eigen gevoelens en behoeftes kan communiceren met anderen. Verbindend communiceren stelt u in staat om uzelf helder en integer uit te drukken, terwijl u tegelijkertijd de ander met respect en begrip tegenmoet treedt.

Doel
 • U leert u respectvol te uiten
 • U leert empathisch en actief te luisteren
 • U leert hoe u in contact met uzelf kan blijven door u bewust te zijn van uw eigen emoties en behoeftes
 • U leert open vragen te stellen
 • U leert oog te hebben voor de non verbale aspecten van communicatie en deze bewust in te zetten
 • Doelgroep

  Deze training is bedoeld voor een ieder die op professionele wijze communicatie wil gebruiken om de samenwerking te verbeteren.
  Verbindend communiceren is ook een bijzonder effectieve manier om feedback te geven zowel in de persoonlijke sfeer als in de zakelijke omgeving. Met name in situaties waar sprake is van weerstand, is het een succesvolle manier om respectvol contact op te bouwen.

  Voorkennis

  Vorm

  Klassikaal en e-learning

  Inhoud

  U kunt in de communicatie met anderen onderscheid maken tussen feiten en interpretaties, maar ook behoeftes en onderliggende emoties herkennen. Daarnaast kunt u communicatie inzetten om een sfeer van openheid en gelijkwaardigheid te creëren en zo de samenwerking te bevorderen. U weet hoe u verschillende gesprekstechnieken kunt inzetten om weerstand te doorbreken en opbouwende feedback te geven.

  Vervolgopleidingen

  Bijzonderheden

  De duur van de e-learning bestaat is 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training.
  Bij een groepstraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat 1,5 uur klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals 1,5 uur klassikale training.
  De genoemde prijs van ? 395,00 excl. BTW is gebaseerd op een privé-/maatwerktraining. Indien u in een groepstraining geïnteresseerd bent, kunt u de staffel hiervoor op de pagina van MicroTraining2Go vinden.

  Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.

  € 395

  Cursusdata

  Data op aanvraag

  Andere data?

  Locaties

  Online

  Andere locatie?

  SKU: M2GO-VERBINDEND Categorieën: , Tags: ,
  Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.