Timemanagement - begeleide e-learning

Logo TailorIT RGB

Timemanagement – begeleide e-learning

 395,00

Timemanagement – begeleide e-learning

Veel mensen vinden het moeilijk om effectief te werken. Want hoe bepaalt u nu eigenlijk uw prioriteiten en welke manieren zijn er om prioriteiten te stellen? En hoe zorgt u ervoor dat u gefocust werkt en tegelijkertijd overzicht behoudt?
Hoe bereikt u meer met minder moeite? Werk beter plannen en organiseren begint bij de basis: effectief werken. Weten wat u wilt en dat duidelijk maken voor uzelf is een vereiste om succesvol te zijn. Pas als u dat helder hebt kunt u de juiste prioriteiten stellen. Veel mensen denken dat hard werken de oplossing is. Maar is het niet beter om slimmer in plaats van harder te werken? Hoe gaat u om met interrupties van collega’s? Hoe stelt u prioriteiten als u teveel werk hebt? En hoe zorgt u ervoor dat u gefocust werkt?

Doel

Na afloop van de training bent u in staat om:

 • Op een heldere manier doelen en resultaten te formuleren en te communiceren
 • Snel grip te krijgen op taken en deze uit te splitsen naar acties, informatie en mensen.
 • Op de juiste manier prioriteiten te stellen en op een koersvaste manier te werken.
 • Op een breinvriendelijke manier te werken.
 • U uitsluitend te focussen op acties die bijdragen aan uw succes.
 • Doelgroep

  De training is bestemd voor iedereen die resultaatgericht wil werken en zichzelf wil leren om op een koersvaste manier te werken.

  Voorkennis

  Vorm

  Klassikale training en e-learning

  Inhoud

  In deze training leert u hoe u op een heel bewuste manier grip op uw werk krijgt en hoe u de juiste keuzes maakt die bijdragen aan uw succes. Dit doen wij aan de hand van de volgende punten:

 • Wat is de basis van ons dagelijks werk en hoe formuleert u doelen.
 • Welke manieren zijn er om prioriteiten te stellen en hoe kun u uzelf sturen.
 • Hoe zorgt u ervoor dat u overzicht behoudt én gefocust kunt werken.
 • Vervolgopleidingen

  Bijzonderheden

  De duur van de e-learning bestaat is 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training.
  Bij een groepstraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat 1,5 uur klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals 1,5 uur klassikale training.
  De genoemde prijs van ? 395,00 excl. BTW is gebaseerd op een privé-/maatwerktraining. Indien u in een groepstraining geïnteresseerd bent, kunt u de staffel hiervoor op de pagina van MicroTraining2Go vinden.

  Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.

  € 395

  Cursusdata

  Data op aanvraag

  Andere data?

  Locaties

  Online

  Andere locatie?

  SKU: M2GO-TIMEMANAGEMENT Categorieën: , Tags: ,
  Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.