Herkennen van gedragsstijlen met behulp van DISC – begeleide e-learning

Hoe het DISC-model u inzicht geeft in uw leiderschapsstijl en u in staat stelt om medewerkers gemakkelijker aan te sturen
Als u mensen leidt moet u ze beïnvloeden. De simpelste manier is ze te vertellen hoe geweldig het voor hen is om te komen van waar ze nu zijn (punt A) naar het utopische plaatje (punt B). De mensen aan wie u deze visie hebt doorgegeven committeren zich en verlenen u de bevoegdheid om tijdens de reis naar punt B de beslissingen te nemen. Simpel zat toch? Niet dus.
Wat bij de ene medewerker tot effectieve prestaties leidt, kan bij een ander precies het tegenovergestelde tot gevolg hebben. Tijdens de training ‘ Herkennen van gedragsstijlen met DISC’ zult u ontdekken hoe u uw persoonlijke leidinggevende kwaliteiten flexibel kunt inzetten en hoe u ze kunt verbeteren. Als deelnemer maakt u uitgebreid en intensief kennis met DISC, een laagdrempelige gedragsanalyse.
Kennis en gebruik van het DISC-model geeft u een diepgaand inzicht in uw eigen leiderschapsstijl en biedt u de mogelijkheden om uzelf en uw medewerkers beter te begrijpen. Hierdoor kunt u beter aansluiten op de persoonlijke behoeften van elke individuele medewerker, uw gedrag gemakkelijker aanpassen aan de vereisten van de situatie, verschillen in medewerkers beter waarderen en bouwen aan vertrouwen en gezag.

Trainingsduur en Prijs

Privé-/maatwerk: 1,5 uur online & bij een groepstraining: 3 uur online. Bij beide 30 dagen begeleide e-learning.

395

Cursusdata

Data op aanvraag

Locaties

  • Online

Taal

  • Nederlands