Situationeel Leidinggeven - begeleide e-learning

Logo TailorIT RGB

Situationeel Leidinggeven – begeleide e-learning

 395,00

Situationeel Leidinggeven – begeleide e-learning

Mensen maken organisaties en bedrijven succesvol en: Leiderschap is de belangrijkste factor voor dit succes! Als beginnend leidinggevende komt er veel op u af. U moet leren omgaan met verschillende soorten mensen in verschillende situaties. Er wordt van u verwacht dat u zoveel mogelijk uit iedereen weet te halen en dat u daarnaast ook een fijne werkomgeving weet te creëren. En dat terwijl u uzelf aan het positioneren bent en uw rol probeert te pakken.

Doel

U weet hoe u uw leiderschap aan moet passen aan de behoefte van uw medewerker en u weet wanneer u het beste welke stijl kunt inzetten.
U bent in staat om te bepalen wanneer en aan wie u richting mag geven, rekenschap mag vragen, ruimte en ondersteuning mag geven en wanneer u kunt delegeren. U hebt uw stijlflexibiliteit vergroot en u bent in staat om te switchen tussen meerdere stijlen.
Dit programma levert u meer effectiviteit als leidinggevende op, waardoor u met meer vertrouwen uw beslissingen neemt. Hierdoor bereikt u uw doelen sneller en met minder inspanning.

Doelgroep

Voor leidinggevenden, middelmanagers, afdelingshoofden en professionals die recent leiding zijn gaan geven of dat al een tijdje doen en behoefte hebben aan meer gereedschap en praktische vaardigheden

Voorkennis

Vorm

Klassikale training en e-learning

Inhoud

U krijgt praktische vaardigheden aangereikt waarmee u als leidinggevende in uw dagelijkse werkpraktijk meteen resultaten zult behalen. Zo leert u onder meer uw leiderschapsstijl aan te passen aan de behoefte van uw medewerkers en uw stijlflexibiliteit te vergroten. U leert verschillende stijlen van leidinggeven kennen en toepassen, verschillende gespreksstijlen toe te passen en het effect van uw gedrag beter te zien en bij te sturen.

Vervolgopleidingen

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat is 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training.
Bij een groepstraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat 1,5 uur klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals 1,5 uur klassikale training.
De genoemde prijs van ? 395,00 excl. BTW is gebaseerd op een privé-/maatwerktraining. Indien u in een groepstraining geïnteresseerd bent, kunt u de staffel hiervoor op de pagina van MicroTraining2Go vinden.

Privé-/maatwerk: 1 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.

€ 395

Cursusdata

Data op aanvraag

Andere data?

Locaties

Online

Andere locatie?

SKU: M2GO-SITUATIONEEL Categorieën: , Tags: ,
Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.