Gemakkelijker verkopen met DISC – begeleide e-learning

Hoe het DISC-model u inzicht geeft in uw verkoopstijl en u in staat stelt om sneller in de behoeften van klanten te voorzien
Hoe sneller en beter u de bekende ?klik’ met uw klant kunt realiseren, hoe groter het vertrouwen bij de klant in u als verkoper of adviseur. En hoe groter de kans dat u gezamenlijk tot zaken komt.
Tijdens de training ‘Gemakkelijker verkopen met DISC’ leert u op praktische wijze hoe u tijdens een verkoop of adviesgesprek het persoonlijkheidsprofiel van uw klant vast kunt stellen. U leert hoe u uw communicatie op zijn stijl kunt afstemmen om het adviesgesprek beter afgestemd en doelgerichter te laten verlopen. Kennis en gebruik van het DISC-model geeft u een diepgaand inzicht in uw eigen verkoopstijl en biedt u de mogelijkheden om uzelf en uw klanten beter te begrijpen. Hierdoor kunt u beter aansluiten bij de koopstijl van de klant, uw verkoopstrategie zodanig kiezen en inzetten dat uw producten of diensten optimaal tegemoetkomen aan de voorkeuren, drijfveren en behoeften van de klant en bouwen aan onderling vertrouwen.

Trainingsduur en Prijs

Privé-/maatwerk: 1,5 uur online & bij een groepstraining: 3 uur online. Bij beide 30 dagen begeleide e-learning.

395

Cursusdata

Data op aanvraag

Locaties

  • Online

Taal

  • Nederlands