Gemakkelijker verkopen met DISC - begeleide e-learning

Logo TailorIT RGB

Gemakkelijker verkopen met DISC – begeleide e-learning

 395,00

Gemakkelijker verkopen met DISC – begeleide e-learning

Hoe het DISC-model u inzicht geeft in uw verkoopstijl en u in staat stelt om sneller in de behoeften van klanten te voorzien
Hoe sneller en beter u de bekende ?klik’ met uw klant kunt realiseren, hoe groter het vertrouwen bij de klant in u als verkoper of adviseur. En hoe groter de kans dat u gezamenlijk tot zaken komt.
Tijdens de training ‘Gemakkelijker verkopen met DISC’ leert u op praktische wijze hoe u tijdens een verkoop of adviesgesprek het persoonlijkheidsprofiel van uw klant vast kunt stellen. U leert hoe u uw communicatie op zijn stijl kunt afstemmen om het adviesgesprek beter afgestemd en doelgerichter te laten verlopen. Kennis en gebruik van het DISC-model geeft u een diepgaand inzicht in uw eigen verkoopstijl en biedt u de mogelijkheden om uzelf en uw klanten beter te begrijpen. Hierdoor kunt u beter aansluiten bij de koopstijl van de klant, uw verkoopstrategie zodanig kiezen en inzetten dat uw producten of diensten optimaal tegemoetkomen aan de voorkeuren, drijfveren en behoeften van de klant en bouwen aan onderling vertrouwen.

Doel

Na deze praktische en inspirerende DISC-training weet u:

 • waarom persoonlijkheid van belang is in de interactie en samenwerking tussen mensen
 • hoe uw eigen DISC-profiel eruit ziet
 • hoe u de DISC-gedragsstijl van klanten kunt vaststellen en interpreteren
 • hoe u uw eigen gedrag kunt afstemmen op de gedragsstijl en behoeften van klanten
 • hoe u uw verkoopstrategie zodanig kunt kiezen en inzetten dat uw producten of diensten optimaal tegemoetkomen aan de voorkeuren, drijfveren en behoeften van de klant
 • hoe u de theorie van DISC kunt toepassen in uw dagelijkse interactie en samenwerking met klanten.
 • Doelgroep

  De training ‘Gemakkelijker verkopen met DISC’ is bestemd voor verkopers en adviseurs die directe (commerciële) contacten onderhouden met prospects en klanten, en meer inzichten en vaardigheden willen opdoen in de wijze waarop een optimale communicatie, samenwerking én commerciële transactie tot stand gebracht kunnen worden.

  Voorkennis

  Vorm

  Klassikale training en e-learning

  Inhoud

  Tijdens deze training:

 • maakt u kennis met de achtergrond en theorie van DISC
 • leert u uw eigen DISC-profiel kennen en wat het effect hiervan is op de interactie met klanten
 • leert u DISC-gedragsstijlen herkennen bij klanten
 • leert u hoe u uw eigen gedrag kunt aanpassen om optimaal aan te sluiten bij de gedragsstijl van klanten
 • leert u hoe u uw verkoopstrategie zodanig kunt kiezen en inzetten dat uw producten of diensten optimaal tegemoetkomen aan de voorkeuren, drijfveren en behoeften van de klant.
 • Vervolgopleidingen

  Bijzonderheden

  De duur van de e-learning bestaat is 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training.
  Bij een groepstraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat 1,5 uur klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals 1,5 uur klassikale training.
  De genoemde prijs van ? 395,00 excl. BTW is gebaseerd op een privé-/maatwerktraining. Indien u in een groepstraining geïnteresseerd bent, kunt u de staffel hiervoor op de pagina van MicroTraining2Go vinden.

  Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.

  € 395

  Cursusdata

  Data op aanvraag

  Andere data?

  Locaties

  Online

  Andere locatie?

  SKU: M2GO-VERKOPENDISC Categorieën: , Tags: ,
  Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.