Training: Ik op de Kaart

Logo TailorIT RGB

Training: Ik op de Kaart

 315,00

Training: Ik op de Kaart

De eerste trainingsstap beterft de 'Ik op de Kaart'. Gedurende een halve dag maak je kennis met inzichten in gedrag, welke voorkeursstijlen er zijn en met name welke voorkeusstijl(en) jij hebt. Je doet dit door de verkenning op de kaart in de Wereld van Verschil.

Doel

Tijdens deze training maak je kennis met inzichten in gedrag, welke voorkeursstijlen er zijn en met name welke voorkeursstijl(en) jij hebt.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die meer wil leren over zijn of haar eigen gedrag.

Voorkennis

Vorm

Maatwerk

Inhoud

De eerste trainingsstap betreft de 'Ik op de Kaart'. Gedurende een halve dag maak je kennis met inzichten in gedrag, welke voorkeursstijlen er zijn en met name welke voorkeursstijl(en) jij hebt. Je doet dit door de verkenning op de kaart in de Wereld van Verschil. Ten behoeve van deze training ontvang je een PersonalMap: een uitgebreide (24 pg) beschrijving van jouw gedragsvoorkeuren.

Deze PersonalMap is het vertrekpunt voor onze trainingen. PersonalMap is een toegankelijk instrument dat op een interactieve en eenvoudige wijze inzicht geeft in het eigen gedrag en de manier van communiceren.

Na het invullen van een vragenlijst wordt het DISC gedragsprofiel letterlijk in kaart gebracht. De namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën op de PersonalMap vertellen van alles over hoe de deelnemer zich gedraagt, wat de voornaamste valkuilen zijn en hoe anderen hem of haar soms kunnen ervaren. Direct na het invullen van de vragenlijst krijgt de deelnemer bovendien een persoonlijke toelichtingsvideo te zien waarin hij of zij mee op reis wordt genomen door de eigen PersonalMap. De rapportage met daarin de eigen 'Routebeschrijving' biedt de deelnemer een verdere verdieping op de PersonalMap. In dit rapport wordt bovendien ingegaan op de verschillen tussen Actief gedrag (de rol) en Instinctief gedrag. Naast een persoonlijke toelichting staan hierin ook handige omgangs- en communicatietips.

Vervolgopleidingen

Bijzonderheden

0,5 dag

€ 315

Cursusdata

24-apr-23

9-mei-23

19-jun-23

13-jul-23

9-aug-23

25-sep-23

17-okt-23

Andere data?

Locaties

Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

Andere locatie?

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.