Python Programming Basics (PPE)

Logo TailorIT RGB

Python Programming Basics (PPE)

 1.495,00

Python Programming Basics (PPE)

In deze cursus leer je de basis van Python programmeren met als doel je in staat te stellen je eigen Python programma's en scripts te schrijven.

Doel

De programmeertaal Python wordt veel gebruikt op veel verschillende gebieden. Het is de programmeertaal voor algemene doeleinden waarmee je bijna alle soorten software kunt ontwikkelen. Voorbeelden zijn het verbinden met servers om taken te automatiseren of om data te kunnen importeren. Python maakt het gemakkelijk om te communiceren met de meeste services en entiteiten van derden.

De digitalisering van ons dagelijks leven is een feit geworden. Slimme applicaties, diensten en het uitgebreide dat veel gebruik maakt van data is overal om ons heen. Organisaties moeten met dit feit overweg kunnen om deze trend het hoofd te bieden. Er is veel vraag naar programmeervaardigheden en zelfs een must voor bepaalde gebieden.

In deze cursus leer je de basis van Python programmeren met als doel je in staat te stellen je eigen Python programma's en scripts te schrijven. Met Python in jouw vaardigheden kunt je er zeker van zijn dat je over een sterke en flexibele tool beschikt. In deze driedaagse cursus leer je in een snel en leuk tempo hoe je snel slimme scripts in Python kunt ontwikkelen en met datasets kunt werken. We behandelen onderwerpen als schrijffuncties, voorwaardelijke instructies en lussen, objectgeoriënteerd programmeren, foutopsporing in Python-code in Microsoft Visual Studio Code en werken met gegevens in Python-panda's.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor deelnemers die in programmeren geïnteresseerd zijn en graag taken willen automatiseren met scripting.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis nodig om deel te nemen aan deze training.

Vorm

Klassikaal en Maatwerk

Inhoud
 • De basis van de Python-syntaxis
 • Je eigen Python-functies schrijven en organiseren
 • Voorwaardelijke verklaringen, lussen en foutafhandeling in Python
 • Object Oriented Programming (OOP) in Python
 • Foutopsporing in Visual Studio Code
 • Gegevensanalyse en gegevensmanipulatie met Panda's

 • Vervolgopleidingen

  Bijzonderheden

  Deze training bereid je voor op het PCEP-30-XX: PCEP Certified Entry-Level Python Programmer examen.

  3 dagen

  € 1.495

  Cursusdata

  Data op aanvraag

  Andere data?

  Locaties

  Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

  Andere locatie?

  Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.