CRISC (IT Risk Management)

Logo TailorIT RGB

CRISC (IT Risk Management)

 3.500,00

CRISC (IT Risk Management)

De CRISC training bereid je op strategisch gebied voor op de unieke uitdagingen van IT- en enterprise risk management. Je leert alles over het identificeren en managen van (business)risico’s door de ontwikkeling, implementatie en het onderhouden van controls passend bij de informatiesystemen (IS) in jouw organisatie.

Doel

Deze training stelt je in staat om IT risico’s in te schatten op hun gevaar voor de organisatie, waardevolle of gevoelige gegevens en de gehanteerde doelstellingen. Vervolgens leer je plannen op te stellen om deze risico’s te beperken en waar mogelijk te vermijden. Hierbij houd je rekening met voorwaarden op het gebied van governance en compliancy, efficiency en het continueren van prestaties.

Doelgroep

De CRISC (IT Risk Management) training en certificering is bedoeld voor IT professionals, risk professionals, control professionals, business analisten, projectmanagers en compliance professionals.

Voorkennis

Vorm

Klassikaal en Maatwerk

Inhoud

De CRISC training en het examen bestaan uit onderstaande vier ?job practice area’s’. ISACA toetst de invulling ervan continu aan de actualiteit zodat de training aan blijft sluiten op het hedendaagse profiel van de Risk Professionalp :
1. Risk Identification (27%)

Identify the universe of IT risk to contribute to the execution of the IT risk management strategy in support of business objectives and in alignment with the enterprise risk management (ERM) strategy.
2. Risk Assessment (28%)

Analyze and evaluate IT risk to determine the likelihood and impact on business objectives to enable risk-based decision making.
3. Risk Response and Mitigation (23%)

Determine risk response options and evaluate their efficiency and effectiveness to manage risk in alignment with business objectives.
4. Risk and Control Monitoring and Reporting (22%)

Continuously monitor and report on IT risk and controls to relevant stakeholders to ensure the continued efficiency and effectiveness of the IT risk management strategy and its alignment to business objectives.

De CRISC training wordt gegeven door een zeer ervaren trainer. De trainer heeft niet alleen veel kennis over CRISC, maar beschikt ook over excellente didactische kwaliteiten.
Niet alleen wordt u optimaal voorbereid op het CRISC examen, ook praktijkcases en zelf aan de slag gaan met CRISC nemen een belangrijke plaats in in deze training.
Na afloop van de training kunt u het CRISC examen van ISACA afleggen. Mocht u de eerste keer niet slagen voor het examen, dan kunt u de training kosteloos nogmaals bijwonen.
De deelnemersaantallen worden bewust klein gehouden. 8 à 10 cursisten is het absolute maximum.
Anders dan bij sommige andere aanbieders, is de prijs die wij hanteren incl. het officiële studiemateriaal van ISACA, inschrijf- en administratiekosten, lunches, koffie, thee en locatiekosten. Er komen dus geen onverwachte kosten bij.

DOMEIN I
Risk Identification, Assessment and Evaluation (31%)
Identify, assess and evaluate risk factors to enable the execution of the enterprise risk management strategy.

DOMEIN II
Risk Response (17%)
Develop and implement risk responses to ensure that risk factors and events are addressed in a cost-effective manner and in line with business objectives.

DOMEIN III
Risk Monitoring (17%)
Monitor risk and communicate information to the relevant stakeholders to ensure the continued effectiveness of the enterprise risk management strategy.

DOMEIN IV
Information Systems Control Design and Implementation (17%)
Design and implement information systems controls in alignment with the organization’s risk appetite and tolerance levels to support business objectives.

DOMEIN V
Information Systems Control Monitoring and Maintenance (18%)
Monitor and maintain information systems control to ensure that they function effectively and efficiently.

De percentages geven aan hoe groot het aandeel van het betreffende domein is in het CRISC examen.

Vervolgopleidingen

Bijzonderheden

De prijs is inclusief persoon koffie, thee, lunches, documentatie, het officiële ISACA materiaal en de CRISC oefenvragen.
Deze training bereid je voor op het CRISC examen van ISACA. Er gelden geen toelatingseisen voor examendeelname. Wel dien je over voldoende relevante praktijkervaring te beschikken om de CRISC titel bij een succesvol resultaat te mogen voeren. Voldoe je nog niet aan de gestelde eis dan is het mogelijk om deze ervaring op te doen nadat je geslaagd bent voor het examen. Het examen is niet in de prijs inbegrepen.

4 dagen

€ 3.500

Cursusdata

Andere data?

Locaties

Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

Andere locatie?

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.