Ook in ons aanbod: Het voeren van en deelnemen aan medewerkersgesprekken

Je hoort er veel over de laatste tijd: ‘het nieuwe beoordelen’ of ‘beoordelen met rendement’ en vele andere titels die allemaal suggereren dat er iets heel erg verandert. Is dat eigenlijk wel zo? Hebben we het niet over hetzelfde fenomeen maar met een ander accent? Had het niet altijd al zo moeten zijn en komen we er nu achter dat we ons doel nooit bereikt hebben?!
Discussiëren over het hoe en waarom heeft geen tot weinig toegevoegde waarde. Belangrijker is vast te stellen dat er veranderingen optreden in de context van het beoordelen van medewerkers en daar moeten we iets mee.

Onderstaand kunt u onze trainingen  op het gebied van beoordelingsgesprekken, functioneringsgesprekken en medewerkersgesprekken vinden:
Het deelnemen aan een beoordelingsgesprek
Het deelnemen aan een functioneringsgesprek
Het voeren van beoordelingsgesprekken
Het voeren van functioneringsgesprekken
Ontwikkeltraject procedure medewerkersgesprekken

Picture of Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.