Nieuws

Wat is Microsoft Intune?

In de moderne digitale wereld is het beheer van mobiele apparaten en applicaties essentieel geworden voor organisaties. Microsoft Intune biedt een krachtige, cloudgebaseerde oplossing voor eindpuntbeheer, waarmee IT-beheerders hun middelen efficiënt en veilig kunnen inzetten

Lees meer

Wat is Linux?

Linux is een Open Source besturingssysteem dat op computers en Andere elektronische apparaten kan worden geïnstalleerd. Het is gebaseerd op de Unix-Kernel en biedt gebruikers veel flexibiliteit en controle over hun Systeem. Het wordt vaak gebruikt voor het hosten van websites, het beheren van netwerken en het uitvoeren van verschillende andere taken.

Lees meer

Wat is Unix?

Leer alles over Unix – het krachtige besturingssysteem dat in de jaren ’60 werd ontwikkeld en nog steeds wordt gebruikt door veel organisaties. Ontdek de kenmerken, voordelen en toepassingen van Unix in deze complete gids. Lees meer op onze website.

Lees meer

Wat is cloud native?

Cloud native is een benadering voor het ontwikkelen en beheren van applicaties die zijn geoptimaliseerd voor gebruik in cloudomgevingen. Het betekent dat deze applicaties zijn ontworpen om te profiteren van de unieke eigenschappen en mogelijkheden van cloudomgevingen, zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en snelle time-to-market.

Lees meer